Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Atrakcyjna blondynka odpowie na wasze pytania

Polecane posty

Gość gość
Chciał żebyś połknęła, czy sama tak zaplanowałaś, czy tak wyszło (na przykład przytrzymał głowę i nie miałaś odwrotu) ?

Gość gość
A loda sama zaproponowałaś czy to jego inicjatywa?

Gość gość
Czy te pytania nie przeszkadzają Ci w nauce?

Gość gość
Umył go chociaż?

Gość gość
Co czułaś jak tryskał? Nie miałaś odruchu wymiotnego?

Gość gość
Brałaś udział w akcji jeżdżenia metrem bez spodni?

Gość gość
Czy niektóre głupie pytanie Cię nie zrażają?

Umyl Po prostu zobaczylam na Kafe taki temat Nie, nie mialam Nie, nie bralam Zaczyna mnie wkurzac ta osoba, ktora sie caly czas o tego loda dopytuje

Gość gość
Czy masz ciekawe życie ?

Zalezy co dla Ciebie znaczy "ciekawe zycie", mam szkole, prace, rodzine, przyjaciol. Nie mam setek znajomych i moim zyciowym mottem nie sa imprezy czy zakupy

mam 24 lata i niestety jestem prawiczkiem nie nie jest to prowokacja naprawde mam ten problem co o mnie myslisz i czy spotkalas sie z takim moze taki cie podrywal?

Ja sama nie wiem czym jest "to cos". Niby mam tą swoja liste cech idealnego faceta, ale i facet bez tych cech moze mi sie spodobac. Ot, na to nie ma regul, albo Ci sie ktos podoba albo nie

czyli skoro jestem prawiczkeim w tym wieku nie mam "czegos" i nawet nie dowiem sie jak to miec

j wychodze z zalozenia ze patrzycie tylko i wylacznie bezwzglednie na wyglad i nic nigdy innego (chyba ze kase ale to inna kwestia) i nazwacie to "tym czyms"

Gość gość
Czym jeździsz do pracy?

Nie badz hipokryta, powiedz mi, ze nie slinisz sie na widok ladnej kobiety to Cie wysmieje. To zupelnie normalne, ze patrzymy na wyglad, zarowno kobiety jak i faceci, nie ma sie co oszukiwac. Lepiej sie je z ladnej miski, ale to nie znaczy,ze to jedyne kryteria. Chodze piechota, bo przez Wawe ciezko sie przedostac samochodem a mam blisko

Gość gość
Dobrze gadasz. Dla kobiet wygląd też jest ważny, ale pewnie mniej niż dla facetów, więc jeżeli jesteś brzydalem, ale masz co nieco w głowie i umiesz to wykorzystać nie jesteś na straconej pozycji

Gość gość
Co Cię najbardziej pociąga w wyglądzie facetów?

Facet tez sobie nie wezmie brzydkiej kobiety, bo to przeciez "wstyd", Ja nie wstydze sie powiedziec, ze wyglad jest dla mnie wazny, ale nie najwazniejszy. Oskarzasz kobiety, a Ty powiedz z reka na sercu probowales kiedys zagadac do grubszej i brzydszej kobiety? Nie oszukujmy sie ladni maja w zyciu latwiej i tyle.

nie zgodze sie z tym gdyz wielokrotnie spotykalem sie z dzieczynami ktore bardzo chcialy miec ze mna kontakt byl przypadek zabiegania o relacje ze mna przez pol roku argumentujac to wlasni jaki to ja jestem "fajny" ale kazda z nich obsesyjnie odmawiala mi jakiejkolwiek fizycznossc***od zarzutem "nie podobasz mi sie " lub "nie jestes w moim typie" wiec jestem przekonany ze wyglad ma znaczenie kluczowe a osobowosc zerowe