Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wierzycie w sile dobrego myslenia i w to ze to oddzialuje na innych przyklad

Polecane posty

Gość gość

Ja np nigdy nienawidzilam swoich dloni, dalej nie sa piekne takie jakie chcialabym miec, szczuple, smukle. Mam krotkie, pulchne dlonie ale jesli mam zrobione paznokcie ujda w tlumie. Od jakiegos czasu uroilam sobie ze mam mega piekne kobiece dlonie, nie dlatego ze tak chcialam soie w mowic ale ktorego dnia tak spojrzalam na swoje palce inaczej niz dotychczas. Pewna piekna swoich dloni, zapuscilam paznokcie i dba o nie. Nigdy wczesniej nie uslyszalam slowa pozytywego na temat moich dloni, a od kiedy zaczelam myslec o swoich dloniach ,,kurcze, jakie ja mam super palce, skore ekstra!,, zdarzyło mi sie od mężczyzn uslyszec -iz uwiebiaja moje dlonie, zachwycaja sie nimi. Mam faceta, ale raz poznalam zupelnie obcego goscia a on stwierzil ze mam najpiekniejsze dlonie na swiecie... uwierzcie, ze nie mam tylko mi odwalilo i te dlonie MI sie podobaja. Moze to ze przestalam je chowac za plecy, nacigac bluzke i chodzic od wrzesnia do marca w rekawiczkach ;)

Gość gość
gość Ja np nigdy nienawidzilam swoich dloni, dalej nie sa piekne takie jakie chcialabym miec, chcialam napisac ja nigd nie lubilam-- i powstal gniot bo nie skasowalam nigdy za co przepraszam ale wiadomo co chodzi

Gość gość
ja mam grube, takie parowki i jak mam krotkie paznokcie to wygladaja zle, tez bym sobie chciala wmowic ze sa piekne :P

Gość gość
:D dziwne to ale działa :) spróbuj !