Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sa tutaj jakies atrakcyjne ktore maja mialy duze powodzenie i nie sa szczesliwe

Polecane posty

Gość gość

w zyciu,nie wiedzie sie wyglad kobietom mysle bardzo ulatwia zyciu wiec czemu sie nie uklada,jakie przyczyny?

Gość gość
Ja myślę, że tak mam. Niby posiadam bardzo dużo. Jednak czegoś mi brak... Szczerej, prawdziwej miłości. Ciężko jest znaleźć kogoś wartościowego, a przez swoją urodę jestem magnesem na próżniaków.

Gość gość
faceci sa zainteresowani tylko pojsciem do lozka ze mna. Normalny zwiazek ich nie interesuje. To jest minus bycia atrakcyjnym.

Gość gość
a ile masz lat.w ilu zwiazkach bylas?

Gość gość
a ja jestem stara panna :) a w tym tygodniu ktoś mi się oświadczył - ale gościu nie w moim typie , zupełnie inne fale ...;/ w zeszłym tygodniu taki przygłup jakiś też chciał się umawiać oraz w tym tygodniu jeden pan profesor [ którego lubię i podziwiam próbował mnie dotknąć czego nienawidzę od obcych ludzi , uwielbiam dotyk ale nie od kolegów obcych z pracy ] Więc jakby nie patrzeć to jakieś tak beznadziejne zainteresowanie mężczyzn wystepuje nawet u starych panien ale przecież to zupełnie nic a nic nie znaczy ... bo teraz to pełno frajerów co szuka doopy i frajerzycy żeby mieć darmową kuchtę sprzątaczke i kochankę .... a mnie to do niczego nie potrzebne ..... Fakt imponują mi inteligentni meżczyżni i to jak ale oni mimo nawet wybitnej inteligencji też tylko patrzą aby przelecieć towar i nie widzę człowieka w kobiecie a tylko widzą doopę .. smutna prawda ale jakże prawdziwa ;/

Gość gość
uwazasz sie za stara panne-to ile masz lat?

Gość gość
odpowiedz 35 mam lat :) oczywiście mam to gdzieś to staropanieństwo ale wy tu na kafe taką osobę już uważacie za geriatrię :) więc wam piszę żeby jasność byłą w temacie :)

Gość gość
Ja jestem :) atrakcyjna i szczęśliwa.

Gość gość
Bo życie to nie tylko wygląd, moja droga. Jest poza nim jeszcze wiele czynników które od nas nie zależą.

Gość gość
ty autorko jesteś brzydka, więc ci się wydaje że wszystko zalezy od wyglądu. Mylisz się.

Gość gość
a nie zależy wszystko od wyglądu ????? ha ha ciekawe bardzo Zaraz ktoś powie że meżczyżni to tacy filozofowie co patrzą na wnętrze kobiety ??? bardzo śmieszne ,,,, zawsze jak świat stary wybiorą ładną a głupszą niż brzydką mądrość ... Ale i tak uważam że wygrywają te mądre , bo skoro tylu głupich mężczyzn jest to niech siedzą z tymi głupimi ładnymi kobietami a brzydkie mają WOLNOŚĆ .....