Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniczynka555

NUDNA PRACA ZAGRANICA POMOCY

Polecane posty

Gość koniczynka555

Hej dziewczyny i chlopaki. Kurde mam problem...chodzi mi o moja prace...pracuje w sklepie odziezowym za granica i poprostu szlak mnie trafia. Jest nudna jak flaki z olejem, chyba jedynym plusem sa ludzie z ktorymi pracuje oraz niektorzy klienci z ktorymi mozna cos porozmawiac:) praca wogole nie jest rozwijajaca i poprostu nudna. Myslalam o zmianie pracy, ale bym musiala czekac conajmniej do wiosny bo teraz nie ma zadnych konkretnych ofert a miasto jest male. Myslalam czyby nie wrocic do polski bo czuje jakbym sie cofala :( poradzcie cos

Gość koniczynka555
up up

Gość gość
A możesz się za nią utrzymać? Co chcesz robić po powrocie do Polski?

Gość koniczynka555
zarabiam 1000 funtow miesiecznie czyli najnizsza krajowa, tak dam rade sie utrzymac, no nie wyobrazam sobie pracowac i nie moc chociaz sie utrzymac to chore w Polsce napewno bym cos znalazla, mam studia, tu tez zrobilam szkole jezykowa wiec cos bym znalazla to mnie wkurza ze ta praca taka nudna, codziennie przychodze do prac, gadamy, troche pracy, klienci i tak w kolko dodam ze nie pracuje wogole z polakami

Gość gość
nudna to jestes ty, blebleble zmien prace

Gość koniczynka555
niech sie ktos wypowie plissssssss

Gość koniczynka555
up up

Gość koniczynka555
up up

Gość gość
no to zmien prace na taka gdzie jest zapieprz, co za problem?

Gość koniczynka555
hmmm czy praca ciekawsza dla ciebie to znaczy od razu zapieprz? wspolczuje myslenia

Gość gość
Na jaką chcialabyś zmienić?Praca to tylko praca,zorganizuj sobie czas poza nią :)

Gość koniczynka555
praca to tylko praca? ja mysle inaczej...pomysl ile czasu tam spedzasz, czasami wiecej sie dzieje w pracy niz w zyciu osobistym, bo z pracy idzie sie zazwyczaj do domu na odpoczynek...

Gość gość
ja pracowalam w projektmanagement. Ciagle nowe projekty i ciagle w delegacji. Nowi ludzie, nowe miejsca. Ta praca miala swoje plusy, ale trzeba bylo byc ciagle w drodze, w domu bylam gosciem. Teraz pracuje na miejscu w firmie i uwazam, ze jest lepiej. Stale godziny pracy, moge spac we wlasnym lozku, a nie w hotelu:) Moja praca tez bywa nuzaca, ale co zrobic. Tak to juz jest w zyciu:)

Gość lakerrr
Opieka Inter Job - na stronie www.interjob.com.pl dosłownie wszystko o tej firmie. No i muszę przyznać, że pod względem finansowym jest OK, a do tego pomagają z formalnościami, są opłacane składki ZUS, wszystko jest legalne, na umowę. Pod tym względem ciężko narzekać.