Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chrypka u nimowlaka czy groźna

Polecane posty

Gość gość

Mały ma 2 msc jeden dzień troszkę popłakał i dostał chrypę ale nie wiem czy ma to związek czy się martwić innych objawów brak. Chrypa już 3 dzień wczoraj poprawił sobię rykiem (kolka)

Gość gość
a ulewa?

Gość gość
tak dość mocno

Gość gość
to może mieć struny głosowe podrażnione przez nadtrawiony pokarm. Moja tak miała przy refluksie żołądkowym.

Gość gość
Może mieć zapalenie krtani, idź do lekarza

Gość gość
Oby to było to a samo przeszło to podrażnienie czy musiałas czyms leczyć. Oby to nir było zapalenie krtani ale w pn udam sie do lekarza jak nie przejdzie.

Gość gość
źle to napisałam, oby to nie było zapalenie krtani. A co do tego ulewania czy przy tym refluksie jakoś to leczyłaś czy samo przeszło?

Gość gość
dzieci z tego wyrastają (zazwyczaj), Moja była zdiagnozowana dopiero w 4 mcu wiec poprostu szybciej wprowadziłam gęstsze pokarmy i odrazu przeszło. Wiem ze są jakies proszki które sie dodaje do mleka ale nie orientuje sie dokładnie jak to działa. Po jedzeniu ponoś dłuzej niz do odbicia - żeby się ułożyło.. przy karmieniu też troszke wyzej podnies główke dziecka niz do tej pory. Ja miałam tez poduszkę antyrefluksową - ale to tylko dla dzieci, które nie mają problemu z asymetrią.