Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

W dalszym ciągu nie poderwałem dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
Nie dziwię się, że nie poderwałeś jeżeli takich ciulstw słuchasz :/

Gość edekzkrainykredek z
nie wiem na którą się wytrzepać>żeby jej nie zdradzić

No chyba, że jakaś nieciekawa to może, ale to żadna sztuka. Pewnie jak jakieś sytuacje były to i tak zmarnowałem z niezłymi dziewczynami. Ale to też tak samo jak lata wcześniej. Oglądam polskich i amerykańskich trenerów.

Gość gość
Z czym masz problem???

Gość Bajlandos
Co znaczy poderwac dla ciebie Gdzie najdalej zaszedles z dziewczyna?

Gość lalunia do poćwiczenia
Czego nie wiesz, chodź poćwiczymy podrywanie. Spróbuj mnie poderwać.

(*:*) Tak wyglądam.

Gość gość
nie no loooser ty mnie chłopie rozwalasz. zrozum wreszcie że dla takich jak my nie ma kobiet. naprawdę, ile czasu jeszcze trzeba abyś to zrozumiał? sam widzisz, że twoje wysiłki idą tylko w próżnię. pora się chyba z tym pogodzić. nie wiem po co ty marnujesz swoje siły.

Problem pewnei w tym, że nie mam pracy i swojego meiszkania. I rzadko sie zakoich**e.

Dzięki za piosenkę, nie znalem. Piszę troche w necie z dziewczynami, ale to nie to.

Gość gość
"Problem pewnei w tym, że nie mam pracy i swojego meiszkania. I rzadko sie zakoich**e." x no, to rzeczywiście jest duży minus. ale jak ktoś ma gadane, to nawet i bez tego poderwie. ot, chociażby taki kalibabka albo inni tego typu kolesie.

.

No może mi nie zależy na samym podrywaniu, pisze czasem z jakimiś w necie i średnio mnie to obchodzi. Co innego jak sie zakochasz.

Gość gość
Loooser, narobiłeś sobie niepotrzenych blokad. Po pierwsze nie traktuj dziewczyn jak obiekty do poderwania, to są tak samo ludzie z uczuciami jak Ty, postaw się w roli takiej i zastanów się jak chciałbyś być wtedy traktowany i tak traktuj dziewczyny... Nie traktuj je jak obiekty do poderwania, bo to będzie czuć z daleka jak je traktujesz i nie będzie też wyglądało naturalnie, wtedy za Chiny Ci się nie uda, chyba że nabierzesz już naprawdę sporej wprawy... Kiedy będziesz się zastanawiał co chwila co powiedzieć, żeby zapunktować, albo jak to co przed chwilą powiedziałeś mogło na nią wpłynąć, i czy powiedziałeś to właściwie, wtedy możesz oszaleć, a wyjdziesz na sztywnego i też z normalnej relacji nic***** prostu traktuj kobiety na równi z sobą :) Też przyjmij do siebie to, że nie każdej musisz się podobać, bo istnieje coś takiego jak gust, oraz szereg innych czynników, dlatego nie zrażaj się jak z którąś nie wyjdzie, nawet gdy zakończy się klapą. To nawet bardzo dobrze, bo to taka selekcja służąca temu, żebyś nie musiał tkwić w związku z osobą niedopasowaną do Ciebie. Bądź sobą i traktuj kobiety jak przyjaciółki, ale też nie bój się okazać swoich uczuć. Żaden związek jednak nie przetrwa długo, jeśli nie jest oparty na wzajemnej przyjaźni. Jeśli dostosujesz się do tych rad, myślę że to C***owinno sporo pomóc ^^. Powodzenia! ;)

Gość taki jeden facet 1984
spróbuj przez internet jak Ci coś wychodzi . Z tym podchodzeniem do obcych lasek to jest tak naprawdę wielka sztuka i chyba najtrudniejszy element uwodzenia. ( o tym trener uwodzenia Ci nie powie) Ja osobiście sam czytałem te artykułu nt uwodzenia ,ale też nigdy nie miałem odwagi żeby np iść do galerii i zagadać do obcej laski.... Jednak te artykuły i porady dały mi do zrozumienia ,że dziewczyna to też człowiek ,a nie jakieś bóstwo ,że dziewczyna też się chce przytulić , całować ,że też lubi seks i co najwazniejsze ,że należy być sobą nie starać sie na siłe imponować i jakoś szczólnie zabiegać. Po prostu trzeba wykorzystać okazje jakie są. W twoim przypadku looser ja bym się podrywem najmniej przejmował. Facet masz 30 lat i nie pracujesz ...co ty chcesz od życia ?