Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co uważacie o mojej przyjaciółce

Polecane posty

Gość gość
nic do ciebie nie mam co ty masz do dziewczyny ktora sama zarobila na wlasne marzenia ?

Gość gość
Ja nic, ja tylko skomentowalam fakt, ze ogromne szpile i praca po 10 godzin dziennie nie jest zdrowe, i nie nazwalabym tego dbaniem o siebie.

Gość wwrrr
Nie, nie jestem, tak sobie zazartowalam, bo akurat wanna najbardziej mi sie podoba.

Gość gość
a ty w jakim swiecie zyjesz? jakims wyimaginowanym 10 godzin i szpilki to male pswiecenie masz lepiej praca 6 godzin w cieple i dostatku oraz 30000 zagawarantowane ?

to, że ktos pracuje 10h czy nosi szpilki to w ogole nie owinno byc brane pod uwage w takim czyms jak 'dbanie o siebie'... taka jest zwykla rzeczywistosc, ze sie pracuje tyle godzin by cos osiagnac, a szpilki to tylko element ubioru, moze i ma wplyw na kregoslup ale na skore czy zdrowie ma wszytsko wplyw a z tego i kura domowa siedzaca w domu tez nie rezygnuje :P wezmy chocby prace listonosza, ma ja rzucic kobieta tylko dlatego, ze musi dzwigac z 10 kg dziennie, deptac po 10 km i byc narazona na stresy, zanieczyszczenia, obciazenia kregoslupa, stawow itd? zycie.

Gość wwrrr
''wezmy chocby prace listonosza, ma ja rzucic kobieta tylko dlatego, ze musi dzwigac z 10 kg dziennie, deptac po 10 km i byc narazona na stresy, zanieczyszczenia, obciazenia kregoslupa, stawow itd? zycie.'' Tez prawda, ale przeciez nawet i wtedy mamy prawo komentowac, ze cos nie jest zdrowe, prawda? I cale szczescie, przynajmniej w kwestii azbestu do czegos doszlismy. P.S. Chodzenie 10 km dziennie wyjdzie ci tylko na zdrowie, noszenie 10kg przynajmniej jest uzasadnione charakterem pracy, a noszenie przez dziewczyne 15cm szpilek na zakupy to po prostu jej fanaberia, wiec nie ma co porownywac.

Gość gość
Ona strasznie dużo ćwiczy, ma normalnie kaloryfel na brzuchu.

Gość wwrrr
Oooo,kaloryfela (-lu?) tez zazdroszcze! :D

Gość gość
Ja uważam, że takie mięśnie na brzuchu są zarezerwowane dla mężczyzn, a nie kobiet.

Gość gość
wrr uznaj ze nie jestes ekspertem czy 10, 1czy 20 cm jest zostaw to tym ktorzy praktykuja bo twoa pseudo troska jest zalosna ZALOSNA TROSZCZ SIE O SIEBIE I POZWOL INNYMROBIC TO SAMO NWEDLUG ICH STANDARTOW A ............................... NIE TWOICH OK ? ZROZUMILAS? ES?

Gość wwrrr
Ze listonosze torby nosza dla ozdoby?

Gość gość
Ona nie pracuje w korporacji.

Gość wwrrr
I dziwisz sie, ze zazdrosci? Ja tez zazdroszcze, dziewczyna (o ile w ogole istenieje, a nie jest wymyslem prowokatora) bardzo fajnie sie urzadzila w zyciu.

Gość gość
No tak

Gość gość
już ten temat był! zadzrosnica;)

Gość gość
oo fajnie, ja ja podziwiam . szacun. a autorka wątku ma cos pod kopułką- troska czy zazdrość heheeh

Gość gość
o niej nic nie sadze, ale Ty jestes chyba zasdrosna pipka

Gość gość
jeju, jest sama, więc ma tyle czasu na pracę, bo nie ma co innego może robić, co by ją kręciło, poza tym ma z tego pieniądze, które może potem wydawać na to, co ją kręci... a kupuje takie rzeczy, mimo że jest sama, może właśnie po to, by nie być sama, co?

Gość gość
Wczoraj poszłam do niej ok. 20. I jakiś gościu ją odwiózł iiiiiiii całowali się i to dość namiętnie. To ten sam facet co widziałam ją z nim w kawiarni

Gość gość
No i widzisz