Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurza mnie że Bóg dał innym talenty

Polecane posty

Gość gość

a mnie stworzył szarą myszką. Nie umiem śpiewać, grać na żadnych instrumentach, ładnie rysować ani malować. Wy umiecie coś takiego?

Gość red desperadka
Dal mi talenty Umiejetnosc cieszenia sie nawet z malych rzeczy A poza tym swietnie szydelkuje i wyszywam Mam tez ogromna ciekawosc swiata i u iem tanczyc

Gość Buddaa sakjamuni
nie skarz sie tak, sam Brahma zszedl na ten swiat by dzielic zal za stworzenie tego swiata, za grzechy my placic musismy , cieniem jestesmy tego ktory nie jest juz swiadomz swego istnienia, jego wola istnieje do dziś jest nią wola zycia na przekór poznaniu Szatan zbawi nas Arcy cien tego swiata o to yadba popryey cierpienie Pan sie obud******oncu..

Gość gośćautorka
Cieszę się :) Ja może zapiszę się niedługo na jakiś kurs tańca, ale nie wiem, czy mój kręgosłup to wytrzyma. Ja nie umiem szydełkować. zadnych zdolności manualnych nie posiadam. Stworzyłam ten temat bo weszłam na stronę interet. znajomej, która cudnie fotografuje, ma zdolności cukiernicze wprost nieziemskie.

Gość red desperadka
Tez musze pokonywac rozne przeciwnosci losu m.in problemy zdrowotne, ale jak daje rade, robie co moge. Duzo czytam, lubie poglebiac wiedze. A co lubisz, auutorko?

Gość gośćautorka
Co lubię? Lubię oglądać westerny, czytać ksiązki (szczególnie kryminały) oraz poezję (najbardziej ks. Twardowskiego i Szymborską). Sama od czasu do czasu skrobnę jakiś wiersz. Jak ta teraz sie zastanawiam to w szkole byłam dobra z pisania wypracowań, zawsze wszystkim sie podobały. Może jednak mam jakieś zdolności literackie :)