Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noxie

ostrzegam przed serwisem grup

Polecane posty

Gość Noxie

Nie polecam nikomu korzystania z ofert zamieszczonych na stronie. Prawie się skusiłam na kupienie biletu do multikina za...2zł, ale nie spodobało mi się, że wymagają maila, hasła i nr telefonu. Gdy zatwierdzamy dane proszeni jesteśmy o wpisanie kodu, który rzekomo otrzymujemy smsem. Kodu brak, nie można też wejść w regulamin, bo cały czas dostęp do oferty i innych informacji blokuje nam okienko z prośbą o kod. Jednak możliwe było przesunięcie suwakiem strony w dół i co tam przeczytałam? "Serwis promocji i rabatów nawet do 100%. OGŁOSZENIA SĄ FIKCYJNE(!!!), serwis jest narzędziem marketingowym..." Cieszę się, że nie dotarłam do momentu wykonania przelewu. Nieważne ile bym przelała 2zł, 10zł, 120zł. Zapłaciłabym za NIC. Bo cytuję "ogłoszenia są fikcyjne" Pozdrawiam i przestrzegam.

Gość zupazmakaronem
Fajnie fajnie, Polak to potrafi wymyslic przekret i obejsc kazde prawo :/ Gratuluje, ze nie dalas sie nabrac! A co to za strona?

Gość starsza 40
nie ma takiego serwisu grup tylko się inne rzeczy wyświetlają. Jaki to serwis? Jak już piszesz to podaj dokładnie co?

Gość gość
jestescie mega inteligentni :O wystarczy wpisać to co autorka "Serwis promocji i rabatów nawet do 100%. OGŁOSZENIA SĄ FIKCYJNE" i juz znajdziecie :O