Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina 24

Opinie gdzie rodzic we Wrocławiu

Polecane posty

Gość Karolina 24

Witam wszystkie kobiety :) Jestem w ciazy i zbieram informacje na temat szpitali we Wrocławiu. Bede miala planowane cesarskie ciecie i chcialabym posluchac opini gdzie najlepiej je wykonuja i jest najlepsza opieka. Za wszystkie wypowiedzi bede bardzo wdzieczna :)

Gość Takasobiesupermama
Za mnie wybral los za moja kolezanke tez rodzilysmy obie na Brochowie (obie cc) jestesmy mega zadowolone, lezalam na sali z dziewczyna ktora tez zdecydowala sie na druga cc tam i tez jest zadowolona. Borowska odradzam bo wszystkie dziewczyny ktore znam a tam rodzily okazywalo sie ze dzieciaki maja gronkowca

Gość gość
miałam nieplanowane cc na Borowskiej i jestem zadowolona, znajoma miała cc na Kamieńskiego i też zadwolona, wszystko zależy od tego na kogo trafisz, chociaż ja nie przypominam sobie ani jednej niemiłej położnej albo lekarza na Borowskiej.

Gość gość
rodziłam na Borowskiej w marcu tamtego roku i dziecko nie miało gronkowca.

Gość gość
borowska , w tym roku,naturalnie,jestem mega zadowolona! personel i opieka, warunki super

Gość gość
głupoty z tym gronkowcem;/ natomiast lezałam na brochowie przed porodem, i uciekłam stamtad jak najdalej;/ warunki fatalne, tam to sie pewnie mozna nabawic nie tylko gronkowca, fuuj