Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny jak marynujecie

Polecane posty

Gość gość

kurczaka? Jutro przyjdzie do mnie kobieta na obiad. :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zalezy coo chcesz zrobić z rożna czy jaki?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Pieczony? Chyba wezme olej zmieszam z przyprawa do kurczaka..i do lodowki :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
a co to za kobieta? i przyjdzie tylko na obiad ? czy na lody tez

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
bardzo wazna wiec moze dostanie tez loda :-D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A lody beda z polykiem ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Spadaj zboku jeden!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sasanecja
c**ki kurze marynuję w moczyku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
to moze ta dziewczyna ci zamarynuje tego ptaszka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość z wcześniej
Napisała jak lobię i jak robię, ale uznano to za spam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Bylo za ostre?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość z wcześniej
Nie mam pojęcia co się dzieje, czy to wina kafe czy przeglądarki, że wyszło z tyloma błędami. Może teraz puszczą, nie wiem?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
najlepiej wygogluje thanks

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość z wcześniej
Ja lubię tak - sól, pieprz, czosnek, moja mieszanka ziół prowansalskich (przewaga bazylii i oregano) i ciut ostrej papryki .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jakies noga w gotowaniu to idz na łatwizne tzn kup /pomysł na/ i bedzie kurczak jak talalalala

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość z wcześniej
Nie mogę puścić drugiej części.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no to ja ci zaraz cos puszcze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość z wcześniej
Pomysły na i inne badziewia to syf. Jak dziewczyna sama gotuje lub miała dobrą kuchnię w domu to pozna.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jak ty nie umiesz gotowac to wyjdzie gorzej niz pomysł na

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość z wcześniej
Nie rozumiem dlaczego muszę puszczać wszystko 'na raty', co ja takiego piszę, że uznane jest to za spam? Wystarczy godzina, góra dwie do marynowania kuraka.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
myslalem, ze conajmniej noc w lodowce?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość z wcześniej
Noc to za długo, nie te mięso. Kujnij widelcem w kilku miejscach, aby smak przeszedł głębiej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość z wcześniej
Jak na noc zamarynujesz to ''oszczędzaj'' na przyprawach. Jak sypnąłeś za dużo to nie poprawiaj niczego potem. Ten sos z mięsa możesz dodać do dodatków - warzywa, ryż, ziemniaki czy kasza. Nie wiem co planujesz, więc ciężko mi konkretnie doradzić.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
tez tak myslalem. :-) Bedzie miekka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dobre rady. Thanks.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość z wcześniej
Jak coś prostego to w ten sosik po kurczaku pokrój ziemniaki z 'mundurków' i podsmaż w warzywach (por/cebula, marchew, może trochę kukurydzy i co tam masz pod ręką), ale na końcu bo się rozpadną. Podać możesz tak, że pośrodku porcja mięsa otoczona mieszanką warzyw i ten sos. Jeżeli będziesz podlewał wodą (tylko gorącą) to tłuszcz ograniczysz, a soczystość zachowasz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×