Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawyw

przyjaciele

Polecane posty

Gość prawyw

dlaczego tak ciężko zyskać przyjaciół, staram się bardzo jestem miły dla znajomych pamiętam o kazdych ich urodzinach itp, robię co mogę żeby podtrzymywać kontakty, ale nie czuję żebym miał prwdziwych przyjaciół, nie chcę szukać na siłę wśród znajomych mam paru takich z kórymi chcę się przyjaźnić ale wydaję mi sie że im nie zależy

Gość gość
mam z mężem dokładnie tak samo nie mamy takich z którymi można by było gdzies wyskoczyć kino czy dyskoteka nie wchodzi w grę a nie mówie o wakacjach czy weekendzie pod namiotem chodzby niby mamy znajomych ale jak robia sylwestra nas nie widza a w połowie miesiaca wpadli do nas na piwko i robia wielka tajemnice co robili w zeszły weekend a wiem od innych znajomych ze robili imprezkę u siebie

Gość gość
przyjaznie najłatwiej nawiązac w młodym wieku do 30 potem jest to niezwykle trudne im sie jest starszym tym wieksza wiedza o ludziach i dystans do nich jak komus przytrafi sie poznac /fajnych/ ludzi po 30 i zostac z nimi w dobrych relacjach to Pan Boga przepraszam nie powiem za co i kiedy złapał bardzo żadkie ale autor pewnie ma 20 lat i całe zycie przed nim

Gość ewelineczka29
no niestety tak czasem bywa ze uwazamy tych ktorzy sa od nich dalecy a cieżko jest mieć takich prawdziwych zeby pamietali jeszcze o urodzinach swoich na wazjem to juz wogóle ja sobie zrobilam 25 urodzinki i wiecej postanowilam ich nie zapraszać bo sie narobiłam zastawiłam stół a oni mi biedne kwiatki kupili i komplet bizuteri za 5 zł no to wyszłam jak zabłocki na mydle i postanowiłam ze kazde nastepne swietuje gdzie na wyjezdzie a na 30 urodzinki kupie sobie wycieczkę na Ibizę

Gość prawyw
mam dokładnie 20 lat, gratuluję inteligencji, ale mam tych znajomych różnych- 18, 25, 33, 38, 40, każdy na swój sposób ciekawy, z każdym chciałbym się przyjaźnić, lecz większość ma juz poukładane życie i malo w nim miejsca dla mnie

Gość prawyw
no właśnie to taakie zawody że człowiek stara się jak może, a czasem ktoś tak zawiedzie że tylko płakać się chce i nie jestem materialistą, ale np jak ktoś wie że mam urodziny to chociaż jakieś życzenia, jak wie że mam problem to dobre słowo