Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak z 1000zł zrobić

Polecane posty

Gość gość

100 000 zł czy to jest w ogóle możliwe?

Gość gość
tak. HAndluj

Gość Ten gosc numer 2
Ale w jakim czasie chcialbys pomnozyc tak to 1000 zl ???

Gość gość
W rok na przykład.

Gość Ten gosc numer 2
jst to mozliwe ale nie w miesiac ani nawet nie w rok. Polecam forex jesli chcesz mnozyc ten 1000 zl ale musisz miec spora wiedze na temat inwestowania. Z 1 tys zl w miesiac zrobisz 2 tysiace jesli sie postarasz ale tak jak pisalem musisz miec dosc duza wiedze oraz czas no i moze odrobine szczescia

Gość Ten gosc numer 2
na forexie w rok moglbys tyle zarobic. Ale tak jak pisalem, musisz dysponowac duuuuuuza wiedza, bez wiedzy tylko stracisz kase.

Gość gość
Hipotetycznie można Popatrz 2 grudnia otworzyłam rachunek na forexie i wpłaciłam właśnie 1000zł miesiąc później miałam już 1500zł tak więc zrobiłam 50% w miesiąc tak? Gdybym każdego miesiąca robiła 50% to po roku miałabym ponad 120tys zł Czyli hipotetycznie niby można;)

Gość Ten gosc numer 2
forex sie do tego nadaje idealnie ale trzeba miec wiedze. Bo bez wiedzy cala kasa pojdzie w bloto.

Gość gość
25.01.14 Kabanos5 No dokładnie każdy! Tylko nie każdy chciałby czuć ucisk w brzuchu kiedy kapitał topnieje a ty powinieneś się relaksować zamiast grać, bo pomimo twojej wiedzy i doświadczenia cos nie tak się z tobą dzieje i źle interpretujesz sygnały na rynku... Wiadomo że nie zawsze budzisz się rano otwierasz platformę i robisz 50% w miesiąc- jesteśmy tylko ludźmi Raz zrobisz tyle w dwa tygodnie a raz stracisz tyle w tydzień bo tracić jest znacznie prościej. Wszystko zależy od Ciebie samego. Ile trzeba poświęcić na tym rynku napiszcie, zanim się te 100 000 w rok z 1000 będzie potrafiło zrobić?

Gość gość
Ile trzeba poswiecic czasu ? A mysle ze ok 6 godzin dziennie 7 dni w tygodniu Ale wczesniej ok 6 miesiecy na nauke gry na forexie. A no i najwazniejsze. Wylaczcie emocje przed wejsciem na forex.

Gość gość
Pytałam ile trzeba przegrać żeby wygrać

Gość gość
Olej ten konkurs, tak jak poprzednio nikt nie wygra telefonu

Gość Mała Dedi
żeby z 1000zł mieć zysku 100.000 zł musisz najpierw wymyślić a później zrealizować piramidę finansową. Taką jak np Amber Gold

Gość gość
No tak ale na rozruch tej piramidy to skąd mam wziąć?

Gość gość
1000 zł to mi raczej nie wystarczy na start takiej piramidy, bo potrzebowałabym wsparcia chociażby prawnego, by nie wylądować w pierdlu jak już oszukam miliony naiwnych.... Musiałbym działać na tzw. legalu Tak czy siak 100 000 z 1000 jak zrobić? Od czego zacząć?

Gość gość
Zakłady bukmacherskie, tylko nie ma być co zachłannym, bo wszystko się straci. Jeden typ po kursie np. 1,35 zł i stawce 1000 zł daje Ci 350 zł zysku, czyli rocznie pnad 100000 zł.

Gość rekin_
Nie ma mozliwości uzyskać takich zysków w rok bez dużego a nawet bardzo dużego ryzyka. Forex odpada bo cie ogolą zanim sie zorientujesz o co chodzi, nawet wiedza ci nie pomoże. Długoterminowo radzę kupić sztabki złota lub złote monety. Dlatego że zanosi sie na bessę na rynkach finansowych i inflacje w USA. Takie wydarzenia zawsze powodują ucieczkę do złota i wzrost jego ceny.

Gość gość
rekin na forexie mozna zarabiac na wzrostach i spadkach tez. I wiedza jest najwazniejsza bo bez tego wszystko mozna stracic.

Gość gość
Wiem mój drogi że mozna na spadkach zarabiać. Wiem też że ok.90 % grających traci kapitał w długim terminie niezależnie od tego czy grają na spadkach czy na wzrostach. Pozostałe 10% to zarabiający pośrednicy czyli platformy oraz potężne banki inwestycyjne jak Goldman Sachs.

Gość gość
tak samo jak jest wielu ludzi ktorzy z forexa zyja i kosza niesamowita kase miesiecznie. oczywiscie ze czasami traca ale w dlugoterminowej perspektywie wychodza duuuzo na plus. Wiec uwazam ze w ciagu roku mozna 1000 zl zamienic na 100 tys zl na samym forexie.

Gość gość
Ja tylko dobrze radzę autorce tematu aby sie trzymać z daleka od forex bo będzie płacz. Jesli już lubisz ryzyko to lepiej obstaw w kasynie czerwone lub czarne grając progresją. Ale tylko raz i nie wracaj tam więcej bo tez Cię oskubią.

Gość gość
Ciezko bedzie pomnozyc te 1000 zl ale mysle ze przy odpowiedniej wiedzy da sie to zrobic. Forex to moim zdaniem najlepszy pomysl. Bukmacherka tez jest dobrym pomyslem ale tez potrzebna jest wiedza bo nie mozna ostawiac na ślepo przeciez. jesli chodzi o granie progresja to 1000 zl to zdecydowanie za malo.

Gość gość
Dzięki Wam wszystkim za konstruktywne rady! Wezmę sobie je do serca.

Gość gość
Na forexie tylko na początku ma się do czynienia z emocjami, później, kiedy już człowiek czuje ten rynek traktuje ewentualna stratę jak rozbitą szklankę-stało się,,gdzie drwale rąbią tam wióry lecą" A sam forex uczy mądrego zarządzania pieniędzmi i wiedza na jego temat przydałaby się każdemu dorosłemu człowiekowi.

Gość nareeew
Można sobie łatwo i szybko uruchomić takie sygnały Forex przez portal www.forexsignum.pl . Jedną rzecz trzeba zrobić – wejść przez ich link na stronę brokera i założyć sobie konto. Tyle. Nie zajmuje to dużo czasu, a zyski z takich sygnałów są w moim przypadku akurat bardzo okej.

Gość gość
z 1000zł do 100tys w rok? na forexie da się, ale na pewno nie z niskim ryzykiem. Myślę, że z tak małego kapitału realnie 100-200% co 6 miesięcy da się wyciągnąć. Jak samemu nie wie się co i jak to warto pomyśleć o sygnałach ale opierając się na jakiejś historii dostawcy no i wybrać brokera z dobrą egzekucją i niskimi kosztami, np. jak hotforex

Gość Mariusz212
dlaczego niby broker ma aż takie znaczenie?

Gość gość
to oczywiste, że ma to znaczenie! nie słyszałeś o praktykach brokerów, którzy chcą Twojej straty? na każdego trzeba uważać, ale lepiej wybrać takiego który ma dobre opinie, dlatego mówię o hotforex przynajmniej są długo na rynku i nie ma z nimi niespodzianek. Ale cudów nie ma, jak nie masz strategii i działasz bez planu to u najlepszego brokera i tak nie zarobisz.

Gość Mariusz212
rozumiem, gdzie więc się uczyć i zdobyć wiedzę jak zarobić?