Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak z 1000zł zrobić

Polecane posty

Gość gość
internet taka kopalnia wiedzy, szukaj i ucz się, nie dawaj się naciągnąć na płatne szkolenia, u brokera masz szkolenia za free.

Gość Mariusz212
Już trochę potrafię, tak widziałem na stronie HF że są szkolenia za free, skorzystam.

Gość gość
praktyka czyni mistrza, nie szalej za bardzo, załóż demo, załóż konto live, wpłać jak już poczujesz się pewniej i wtedy małymi krokami działaj a w razie czego pisz do mnie na email, chętnie pomogę joasia8set@wp.pl ogólnie hf markets znam dlatego go polecam bo mam z nim na codzien doczyniania :)

Gość Mariusz212
jest sens zaczynać od mniejszej kwoty? np. 200zł?

Gość gość
nawet lepiej wpłacac mniej i sobie dzialac powoli, przynajmniej dopoki tego nie opanujesz. Graj minimalnym lotem, z czasem dojdziesz do 1 lota czy 10 lotów nawet.

Gość Mariusz212
a co sądzisz o opcjach binarnych u nich, bo widzę, że się znasz?

Gość gość
nie próbowałam więc nic nie moge powiedziec, ale pewnie skoro forex u nich jest ok to opcje binarne tez, tyle wg mnie na opcjach binarnych duzo ciezej zarobic, matematycznie ciezko zeby to sie spinalo w calosc a na forex latwiej o zyskowna strategie

Gość Mariusz212
czy możesz podać przykład zyskownej strategii? *zainteresowany

Gość gość
Wystarczy wziąć, np. taką pare walutowa jak EURUSD i wrzucić na wykres RSI i sprzedawać kiedy wskaźnik jest w górnej wartości a kupować kiedy jest w dolnej. Interwał np. m15. Banał, podobnie mogłoby zadziałać rzucanie kostką. I po prostu ustalasz sobie TP 6 pips a SL 5 pips. Statystycznie jeśli będziesz trzymał się zasad powinieneś wychodzić na plus o ile będziesz miał na prawdę niskie koszty u brokera.

Gość Mariusz212
dlaczego tak właśnie będzie? i dlaczego nie każdy rachunek się do tego nada?

Gość Mariusz212
ok ok ok wydaje mi się, że rozumiem co masz na myśli. A dlaczego 6 pipsów TP a SL już 5 pipsów?

Gość gość
wlasnie dlatego zeby miec ta lekka przewage, a jak juz idzie w twoja strone to ten 1 pips przeciez jeszcze dociagnie. Sprobuj sam zobaczysz jak to dziala. Wszystko wymaga pracy i wprawy, nie bedziesz od razu mistrzem scalpingu. W razie czego pisz do mnie na email to cos postaram sie podpowiedziec

Gość Mariusz212
założyłem rachunek w złotówkach, jak zweryfikują mi to konto to zrobię depozyt 200zł i spróbuję z tą strategią o której wspominasz. Jeszcze tylko zanim zweryfikują przećwicze to na demo. Dzięki

Gość gość
spoko, jak cos to pisz jak idzie ja uciekam spac jak cos to pisz tez na email joasia8set@wp.pl

Gość Joasia8set
i jak tam idzie Mariusz handel na rachunku zero u nich? bo to konto założyłeś tak? najlepsze warunki, na innych już nie są takie super

Gość Mariusz212
dobrze, już mam ponad 100zł zysku z 200zł :) tak tak założyłem ten rachunek hf zero tak jak pisałaś i faktycznie fajnie się na nim skalpuje

Gość Jurek Lechowicz
Witam serdecznie. Też założyłem ten rachunek tym Zero, wybrałem sobie walute USD bo tak mi łatwiej liczyć pipsy itp. SPready są bardzo zadowalające.