Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 YASELLA

艁uszczenie sk贸ry po Epiduo

Polecane posty

Go艣膰 YASELLA

Po dw贸ch dniach korzystania z Epiduo zauwa偶y艂am znacz膮ce 艂uszczenie si臋 sk贸ry na brodzie szczeg贸lnie w tym zgi臋ciu i wok贸艂 ust, pisa艂o o tym w skutkach ubocznych kt贸re pojawiaj膮 si臋 zwykle na pocz膮tku. Wi臋c odstawi艂am Epiduo na jeden dzie艅, a potem zn贸w wznowi艂am smarowanie, wczoraj te偶 nim nie posmarowa艂am twarzy. 艁uszczenie przesz艂o na policzki, obficiej na ko艣ciach policzkowych, w k膮cikach nosa, mi臋dzy brwiami, a co najdziwniejsze zauwa偶y艂am schodzenie sk贸ry nawet w jednym z k膮cik贸w oczu!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
To jest normalne. Je艣li sk贸ra 艂uszczy si臋 mocno i g***townie, stosuj Epiduo kilka dni (3-4), potem w miar臋 przyzwyczajania i potrzeb (nieraz u偶ywanie 2 razy w tygodniu wystarcza dla z艂agodzenia tr膮dziku( mo偶esz spr贸bowa膰 cz臋艣ciej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艁uszczenie si臋 sk贸ry po epiduo jest normalne, ja tak mia艂am potem jest lepiej, najlepiej smaruj sobie sk贸r臋 jakim艣 kremem nawil偶aj膮cym dodatkowo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Epiduo to bardzo dobry lek aj anie mia艂am 偶adnych problem贸w z przesuszon膮 sk贸r膮, polecam Epiduo!

Udost臋pnij ten post

rowniez uzywalam Epiduo. mi dermatolog zalecila stosowanie go co drug膮 noc, czyli jedna noc uzywania, druga przerwy. wlasnie z powodu tego, ze skora moze byc podrazniona, 艂uszczyc sie. akurat ja nie mialam z tym zadnego problemu, wiec stosowalam codziennie i nie mialam zadnych skutkow ubocznych. jesli ty masz z tym problem- moze najpierw przyzwyczaj skore do tego leku. jedna noc kladz epiduo, druga noc jakis krem nawilzajacy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liliana druga
Epiduo jest rewelacyjny mnie uda艂o si臋 pozby膰 pryszczy w oko艂o 1,5 miesi膮ca i to bez 偶adnych skutk贸w ubocznych. Bardzo si臋 ciesz臋 z wyboru jakiego dokona艂am bo lekarz proponowa艂 mi jeszcze co艣 innego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 betti202
R贸wnie偶 polecam bardzo dobry lek na tr膮dzik, bardzo skuteczny. Pom贸g艂 nie tylko mi ale te偶 wielu moim znajomym!:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Epiduo g00wno dzia艂a, rok "leczenia" i niemal zero efekt贸w. Dopiero leczenie wewn臋trzne (ja bra艂am Izotek) zadzia艂a艂o, i to bardzo szybko (owszem, efekty uboczne s膮, ale warto przecierpie膰; przy smarowid艂ach te偶 s膮). Teraz jak mam jakie艣 lekkie nawroty to stosuj臋 偶el Differin, i jest bajka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jeninna2
艁uszczenie sk贸ry po Epiduo to normalna sprawa to potem przechodzi a pryszcze na pewno znikn膮. Ja tak mia艂am:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nasakiFuki
Wystarczy poczyta膰 ulotk臋 i tam jest napisane 偶e 艂uszczenie sk贸ry po epiduo to normalny objaw.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolerka002
dok艂adnie po 2 tygodniach przechodzi i trzeba smarowa膰 dalej ale jak wytrwacie to potem czeka nagroda w postaci czystej bu藕ki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gabi09Mim
To jest w膮tek na temat Epiduo prosz臋 tego pana st膮d usun膮膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maryJa99
Ludzie na prawd臋 nie maj膮 za grosz kultury, tylko pisz膮 co my艣l膮:(( Ja jestem zainteresowana leczeniem ale interesuje mnie ile ono trwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kuracja epiduo z regu艂y trwa oko艂o dw贸ch miesi臋cy ale zapewne trzeba si臋 liczy膰 z tym, 偶e mo偶e to potrwa膰 tak kr贸cej jak i troszk臋 d艂u偶ej. Grunt to stosowa膰 si臋 do zalece艅 lekarza. Ja stosowa艂am i polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podstawow膮 spraw膮 jest stosowanie takich lek贸w tak jak lekarz przepisze. Je艣li masz problemy z epiduo to po prostu skonsultuj to ze swoim dermatologiem. Ja osobi艣cie nie mia艂am 偶adnych problem贸w i jestem bardzo zadowolona, 偶e mi go lekarz przepisa艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hahaha ludzie! Nie piszcie przypadkiem niczego o epiduo w temacie o epiduo to偶 to SPAM! ?Hahahha brawo TY, kimkolwiek jeste艣. Co si臋 za艣 tyczy tematu, to tak bywa, i to nic nadzwyczajnego a epiduo jako lek na tr膮dzik polecam. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Brawo Ty widz臋 potrafisz dwa razy pod rz膮d wklei膰 ten sam szablon... Ale do rzeczy. Stosowa艂am r贸偶ne specyfiki z r贸偶nym skutkiem. W ko艅cu skonsultowa艂am si臋 z lekarzem w sprawie, jak tu widz臋 strasznie t臋pionego, epiduo. Stosuj臋 i musz臋 powiedzie膰, 偶e to by艂 jak strza艂 w dziesi膮tk臋. Polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Leczy艂am si臋 epiduo i si臋 wyleczy艂am. R贸wnie偶 polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U偶ywa艂am tego leku. Epiduo to strza艂 w dziesi膮tk臋! Nie mog艂am wybra膰 lepiej!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
D艂ugo nie mog艂am si臋 zdecydowa膰 na konkretny preparat, kt贸ry stosowa膰 na tr膮dzik. Nie chcia艂am po prostu kolejny raz si臋 sparzy膰... W ko艅cu wybra艂am epiduo i nie 偶a艂uj臋 decyzji. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widz臋, 偶e nie tylko mi pom贸g艂 lek epiduo. jestem zachwycona jego dzia艂aniem i polecam wszystkim z problemami zwi膮zanymi z tr膮dzikiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Stosowa艂am epiduo i z艂ego s艂owa nie mog臋 na ten lek powiedzie膰. Bardzo mi pom贸g艂 oraz spe艂ni艂 moje oczekiwania w 100 procentach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem bardzo zadowolona z dzia艂ania leku na tr膮dzik epiduo i wszystkim serdecznie polecam. Dzi臋ki niej uzyska艂am wymarzone efekty na mojej buzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam si臋 z poprzednikiem, r贸wnie偶 stosowa艂am epiduo i rozprawi艂 si臋 z moim tr膮dzikiem bardzo skutecznie. Jestem bardzo zadowolona z efekt贸w i polecam wszystkim maj膮cym w膮tpliwo艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak lek na tr膮dzik to tylko epiduo! Stosowa艂am go jaki艣 rok czasu temu i do tej pory nie ma 偶adnego nawrotu a efekty jak by艂y tak dalej s膮 zdumiewaj膮ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Stosowa艂am ten lek epiduo na tr膮dzik i musz臋 przyzna膰, 偶e jest rewelacyjny :) Efekty do艣膰 szybko wida膰 a tr膮dzik nie powraca. Ja osobi艣cie mam pozytywn膮 opinie i polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wspomniany lek o nazwie epiduo stosowa艂a moja przyjaci贸艂ka i gdy teraz na ni膮 patrze to jest nie do poznania dos艂ownie cud. Mia艂a okropnie wysypan膮 twarz i mn贸stwo czerwonych plamek a teraz czy艣ciutka , bez zaczerwienie艅 oraz bez wysypki buzia. Naprawd臋 lek godny polecenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!!won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!!won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!!won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!!won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!!won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!!won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!!won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!!won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!!won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!!won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!!won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!!won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!!won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!!won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!!won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!!won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!!won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!!won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!!won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!! won ze spamem epig贸ooowna!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie polecam

Po tym spamie mam wra偶enie, 偶e kupienie tego leku by艂o z艂膮 decyzj膮... Kupi艂am, bo lekarz kaza艂, po 2 stosowaniach sk贸ra schodzi艂a tak, 偶e zrobi艂 mi ran臋 na 艣wie偶o zagojonym miejscu (wygl膮da艂o jak oparzenie). Rana do krwi... zrobi艂am tydzie艅 przerwy, u偶y艂am raz, i zn贸w mam ca艂y ryj czerwony ze schodz膮c膮 sk贸r膮.聽

Nie jestem uczulona na 偶aden ze sk艂adnik贸w (mam na my艣li adapalen i nadtlenek benzoilu), u偶ywa艂am kiedy艣 Differin (ma w sk艂adzie adapalen) oraz Benzacne (ten najmocniejszy, z nadtlenkiem benzoilu), po tygodniach stosowania nie zasta艂 mnie efekt taki jak po 2 dniach u偶ywania Epiduo...

Ja rozumiem, 偶e kto艣 mo偶e chcie膰 reklamowa膰 sw贸j produkt, ale taki spam w kwesti do lek贸w powinien trafi膰 do s膮du, albo przynajmniej urz膮d kt贸ry si臋 temu przyjrzy.

Preferuj臋 ju偶 mie膰 pryszcza ni偶 ran臋 kt贸r膮 zafundowa艂 mi Epiduo. A do reklamodawcy mog臋 powiedzie膰 tylko - wstyd藕 si臋 za spam, mam nadziej臋, 偶e ludzie zorientuj膮 si臋, 偶e to zwyk艂y spam i uzyska to odwrotny efekt.

Udost臋pnij ten post