Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobasowa

DZIWNY OKRES POMOCY

Polecane posty

Gość bobasowa

witam. podejrewalam u siebie ciaze.... otoz znam swoj organizm i nigdy nie mam objawow co do zblizajacej sie @. juz ra bylam w ciazy i teraz mialam identyczne objawy jak przed tamta ciaza. cykle mam rowne co 28 dni ale okres spoznil mi sie a 5 dni ale tego 5 dnia bol obudzil mnie w nocy i krwawilam. wzielam zz 5 proszkow i prawie nic nie pomagalo i co najlepsze @ trwala 2 dni a drugiego bardziej brazowe plamienie. czy ktos tak mial a mimo to byl w ciazy? test robilam w dniu spodziewanej @ ale wyszedl negatywnie... powinnam powtorzyc, wiem bo moglam miec niski poziom hcg ale martwi mnie ten okres a tym bardziej ze nigdy mnie tak nie boli. podejrzewam ciaze lub poronienie albo to cos innego... czy ktoras tak miala?

Gość bobasowa
niech ktos pomoze

Gość gość
nie jesteś w ciąży

Gość bobasowa
rozumiem ze gdy we wczesniejszej ciazy (gdy naprawde bylam) i napisalabym to samo to tez mialabym odpowiedz "nie jestes w ciazy" ?? :)

Gość gość
miałaś miesiączke, co prawda krótsza, ale miałaś, więc nie jesteś w ciąży

Gość gość
też ostatnio miałam dziwny okres trwał 1 dzień na drugi to jakać plamka co z lupą by trzeba szukać.. W sumie nic mnie nie bolało i nie boli... A w ciąży nie jestem... troche mnie zmartwił ten okres bo zawsze mam z 5dni to luźno.... No ale cóż może masz też jakiś stres albo coś i to dlatego...

Gość gość
Stres ze staranek zaczyna rozregulowywać cykl - wiem bo mam to samo. Ja mam już drugi cykl taki sam, nie testuję chociaż mam dziwne mdłości bo to chyba jednak nie ciąża, tylko organizm wariuje. Jeśli w kolejnym sytuacja powtórzy się, najpierw zrobię test, a potem idę do gina - martwi mnie to.

Gość bobasowa
ok ale fakt jest taki ze podejrzewalam ciaze bo znowu mialam klucie po lewej stronie , zaden bol bo przy okresie boli ogolnie, znacznie wieksze piersi, wrazliwe sutki(gdzie przed @ w ogole nie bola i nie sa wrazliwe) i w ogole te same objawy co we wczzesniejszej ciazy ktora byla ze 4 miesiace temu wiec wszystko pamietam... miesiac temu nie mialam objawow a teraz byly i nawet dalej mi niedobrze... czemu mam odpowiedzi ze nie i nie i nie... jestem ciekawa czy jak wtedy mialam objawy i byloby to potwierdzone ze jestem i o cos bym zapytala to tez bylyby odpowiedzi ze nie jestem w ciazy?? sa fora gdzie dziewczyny pisza o krwawieniach ktore prowadza do poronienia wiec takim dziewcynom tez napisalybyscie ze nie byly w ciazy? moje pytanie podstawowe to czy ktoras tak miala?

Gość gość
to weź idz do lekarza albo na betę, a nie siedzisz i gdybasz

Gość gość
Słuchaj, nie chcę cię martwić, ale to mogło być wczesne poronienie. Test ciążowy robiłas?

Gość bobasowa
po to jest forum zeby pytac

Ja bym powtórzyła test, jeśli wyjdzie nega i tak warto iść do lekarza niech sprawdzi czy nie masz innych chorób np nadżerki :)

Gość bobasowa
robilam tylko w dniu spodziewanej @ i negatywny,bo robilam tez wieczorem i moze dlatego. chcialam poczekac i wlasnie dzien przed sprawdzaniem krew. przed spodziewanym okresem mialam tak ze jak sie smialam to nagle takie mocniejsze klucie wlasnie w lewym boku, jak lezalam to klucie tylko w tym boku, raz sobie podbieglam do autobusu i znow. balam sie bo po tej samej stronie mialam wczesniej ciaze pozamaciczna i nawet jesli znow byla to myslalam ze nowu bo po tej str klucie, ale podobno w ciazy te sa klucia jajnikow. bylam wczesniej u gin i nic nie widziala adnych torbieli itp

Gość bobasowa
na pewno sie nie nakrecam bo sie nie staram, jesli bedzie dziecko to bedzie a jesli nie to plakac nie bede. i tak pojde do lekarza ale chwilowo nie moge bo pomagam kolezance w pracy i pracuje teraz wiecej godzin i nie mam mozliwosci ale chcialabym wiedziec mniej wiecej czy ktos tak mial, wczoraj wyszlam sobie wieczorem z koleankami a przed samym piciem alkoholu juz mowilam dziewcynom ze jest mi niedobrze, bralo mnie na wymioty. jem normalnie, nie odchudzam sie wiec od tego na pewno nie jest codziennie mi niedobrze...

Gość bobasowa
jejuuu nie wiem co sie dzieje... tak jak pisalam, codziennie jest mi niedobrze, wczoraj jeszcze bardziej... okresu juz wczoraj nie mialam, teraz wstaje i ide do wc (siusiu) a na majtkach KREW!!!! nawet nie czulam a zero bolu

Gość gość
Dziewczyno takie rzeczy są normalne. Jak też tak mam raz na jakiś czas.dwa dni jest przerwą i dalej leci że mnie. Nie zawsze cykle są takie same. A to że nigdy tak nie miałaś nie znaczy że mieć nie będziesz. Nie swiruj ma pewno nie jesteś w ciąży