Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przedszkolak i noworodek w domu CO ROBIC

Polecane posty

Gość gość
Autorko moja koleżanka ma dziecko ktore w wieku 7 miesy miałlo 5 antybiotyków, wszystko łapało od starszej siostry

Gość gość
rok temu byłam w atkiej samej sytuacji. 3 latka i wcześniak. córka chodziła do przedszkola. po 3 tygodniach nawet przywlokła ospę ale mały się nie zaraził. u nas młodszy tylko raz złapał katar od siostry która chodziła w kratkę do przedszkola. nie żałuję, mieszkamy na wsi i gdyby nie przedszkole nie miałaby w ogóle kontaktu z rówieśnikami.

Gość gość
Narazie corka chodzi, byla wczoraj i dzis, zobaczymy. Ale dalej nie jest zachwycona jak ma isc rano, zima to chyba slaby czas w przedszkolu.

Gość gość
Podnosze temat sa mamy przedszkolakow i niemowlakow?

Gość gość
moje dziecko chodzi do przedszkola www.wielkaprzygoda.com i jestem bardzo zadowolona z tego przedszkola :)

Gość gość sprawiedliwy
Kobity ale Wy niektóre jesteście bezduszne. Wybudowanie domu dla przedszkolaka, klatki? Haha pytacie co to za różnica czy noworodek zachoruje czy przedszkolak ? otóż OGROMNA. Widać do tej pory jeszcze nie przytrafiło Wam się nic poważnego jak np przyniesienie pneumokoka przez przedszkolaka, zapalenie opon mózgowych u noworodka i nieodwracalne zmiany. Przykro , ze takie kretynki wypowiadają się tak, jakby wszystkie rozumy pozjadały.