Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plus dwa wiersze oco jej mogło chodzic

Polecane posty

Gość gość

o dwa wiersze by wypisać je czy by je zanalizować czy wsensie poswojemu opisać ?

Gość gość
ze co?:O

Gość gość
sam nie wiem jaki bajzel wżyciu tego polaka nie zdam . jeszcze mi moich prac nawet pani mi chyba nie odała poprzygotowywane do matury ;/ no mamy opisac morsztyna i dwa wiersze jego i niewiem czy jej chodziło by je wypisac czy by mniej wiecej analize ich zrobic ;/

Gość brfdet4
a czemu od razu nie spytales?mowi sie-czy moglaby pani powtorzyc polecenie?

Gość gość
bo jak na strone jest zadanie to niezwraca sie uwagi na 3 wyrazy ? dod**y sta matura posrane egzaminy dojzałości sami egzaminatorzy niesa dojzali wymyslaja pierdoły niekarzdy am ochote na czytanie dobra można czytać bo jest to wmiare ale nie każdy umie analizowac wiersze i domyslac sie co komu na łepie siedziało coza debilizm !

Gość brfdet4
i tu sie zgadzam z tyn analizowaniem wierszy.autor wiersza mogl sobie siedziec na kiblu i to pisac a ktos ma teraz jego mysli interpretowac:Oto ma byc matura a nie nauka jasnowidzenia

Gość gość
czlowieku, z twoja pisownia to nawet gdybys spiewajaco te analizy zrobil, i tak nie zdasz :/

Gość gość
a może zdam może bo próbna zdałem a pozatym na maturze powino byc kiedy powstały jakie utwory i wiedza np oczym jest mowa anie analiza ;/

Gość gość
chciałbem w rzyciu projektowac maszyny konstruktowac a tu przez jakiegoś byncwała niemoge realizowac sie szkoła promuje idotyzm nie postep . niechciałem robi na budowie za g******e 10 zł ale to niewyjdzie niewyjdzie

Gość gość
ehh poco sie cokolwiek uczyłem ? ehh a z ortografi to tak wyszło nigdy nie umiałem czasujakos nato niebyło bo wazniejsze wiersze były których niepamietam czy cos bez sensu tyle lat nauki i nic stego niema