Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

luteina krwawienie pozytywny test

Polecane posty

Gość gość

hej:) moja sytuacja wygląda nastepujaco.. miesiaczka spozniala mi się ponad 2 tygodnie.. testy wychodzily pozytywne.. tydzień temu dostałam krwawienia dość mocnego i poszlam do lekarza.. pęcherzyk był widoczny wielkości 2,7 mm. bez zarodka.. przepisal mi luteinę podjęzykowa i mam czekac az przestane całkowicie plamic/krwawic.. stwierdził ze albo doslzo do poronienia samoistnego albo będzie cos z tego.. dzisiaj mi się całkowicie skonczylo plamienie.. zrobiłam test ciążowy tak jak kazal lekarz.. wyszla mi druga kreska ale bardzo blada.. dodam ze wczoraj i przedwczoraj plamiłam na brazowo.. czy jeśli bym faktycnzie poroniła to test wyszedłby pozytywnie mimo wszystko ?? nie wiem co mam myslec już..

Gość gość
Jak wyszedł bledszy od poprzednich to przykro mi...najprawdopodobniej poroniłas a test wykrywa pozostałośc**** ciąży.

Gość gość
hormon ciążowy po poronieniu spada powoli, więc najlepiej zrób jutro hcg i powtórz po 48 godz, będzie wiadomo, czy jest przyrost, no chyba ze w pierwszym badaniu beta wyjdzie niska

Gość gość
niestety popieram poprzedniczkę