Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil199000

Dziewczyna chce zebym posunal sie do czegos wiecej jutro

Polecane posty

Gość Kamil199000

Jutro nie ma moich rodzicow i dziewczyna przyjezdza do mnie na noc. Rozmawialem z nia i wiem, ze chce abym posunal sie do czegos wiecej oprocz przytulanek jednak na seks jest zdecydowanie za wczesnie (tak powiedziala). Zastanawiam sie do czego moge sie posunac? seks odpada. Ja mam mamy

Gość gość
wsadz jej palec w o***t, oszaleje z rozkoszy

Gość glos do baletu
Od wczoraj zastanawiam się na poważnie, kiedy będzie koniec świata. Do tych rozmyślań doprowadziła mnie moja młodsza siostra swoją wypowiedzią na temat lekcji dla dziewczynek, pod czujnym okiem pani seksuolog. Dodam, że rzecz działa się w Szwecji, około dwóch tygodni temu. Każdy to przeżył, każdy wie że takie lekcje bywają żenujące dla młodych dziewczyn. Ale to co usłyszałam od mojej siostry zażenowało mnie, starą babę. Otóż pani seksuolog nie tylko wytłumaczyła im zasady miesiączkowania oraz rozmnażania. Nie, w dzisiejszych czasach dwunastolatkom mówi się między innymi o : - Technice masturbacji, oraz odpowiednich do tego zajęcia przyrządach. - Antykoncepcji, poczynając od prezerwatyw, kończąc na aborcji płodów we wczesnych tygodniach. - Objaśnianiu technik zabaw z chłopakiem bez seksu w celu osiągnięcia orgazmu. - Informowaniu dziewczynek o specjalnych stronach oraz telefonach z których można się dowiedzieć, jak uzyskać orgazm. Przysłowiową "wisienką" było zdanie pani seksuolog na temat wieku inicjacji. Otóż pani stwierdziła że to one powinny wybrać, czy to ma stać się teraz, czy później i nikt nie ma prawa ich w tym ograniczać. Siostra nigdy mnie nie kłamie, ani nie ubarwia więc nie sądzę że tym razem byłoby inaczej. Więc może wy mi odpowiecie : To koniec świata? Czy ja aż tak jestem zacofana, a dwunastolatki tak dojrzałe, aby używać słowa wibrator?

Gość gość
kobiety mówią, że nie chcą a bardzo chcą.

Gość gość
haha dziewica fiku wie najlepiej haha

Gość gość
Jesteś zacofana. Czy naprawdę powiedzenie 12stoletniej dziewczynce, że orgazm można osiągnąć samodzielnie i że są produkowane przyrządy dla kobiet i mężczyzn, które w tym pomagają jest takie patologiczne? A skąd ma się dowiedzieć, z internetu?

Gość gość
w sumie chetnie dowiedzialabym sie rowniez na ten temat:))

Dal mnie to też jest patologia, opowiadanie dzieciom o technikach seksualnych :O I zachęcanie do seksu w wieku 12 lat :O

Gość gość
fiku mikuuu - myslisz, ze kogos obchodzi twoje zdanie ? :D

Gość gość
fiku twoja jedna technika sa wlasne paluszki :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość gość
zacznijmy od tego, ze 12-latka w ogóle nie musi nic na ten temat wiedzieć , bo ta wiedza jest jej zbędna

Gość gość
a tylko nie potrzebnie zachęca jak już

Gość Kamil199000
nikt nie pomoze?

Gość Kamil199000
nikt nie pomoze?

Gość gość
Mam pomóc w zakupie prezerwatywy?

Gość wwrrr
Przepraszam, autorze, ze nie na twoj temat, ale zainteresowala mnie wypowiedz Glos do baletu. Ja rowniez sie z toba nie zgadzam, u nas w Polsce panuje takie jakies przekonanie, ze jesli sie o problemach nie bedzie rozmawiac, to one znikna. Nie uwazam, ze 12 lat to odpowiedni wiek na inicjacje, ale nie na edukacje. Pewnie i tak by sie nam wlos zjezyl na glowie gdybysmy wiedzialy, co robia teraz nastolatki.

Gość wwrrr
A ty, autorze ciamajdo, jak niby mamy c***omoc, skoro pojecia nie mamy, co robicie itd? Ty nie wiesz, majac wszystkie informacje, a my mamy wiedziec? Jak nie masz pojecia, to sie postaw, niech sama inicjuje albo jasno da znac o co jej chodzi.

Gość gość
i jak było? :D może chodziło jej o pocałunek? ;p a może o romantyczną kolację... a może o petting? no i o co jej chodziło w końcu? :)