Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pipeczka9

pierwsza wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość pipeczka9

hej dziewczyny, jakw temacie-jak to wyglada ? o co mnie zapyta,co mam mowic? czy ja mam cos sama mowic,czy ona bedzie pytac? czy zawsze trzbea usiasc na tym fotelu? zrobi mi jakies podstawowe badania? jak sie mam ubrac?

Gość pipaaaaaapa
pomózcie... :(

Gość gość
Ja byłam u okropnego starego dziada, zbiera mi się na płacz jak sobie przypomnę :( Nie było mnie wtedy stać na prywatną wizytę a mieszkam tak w ogóle na zadupiu i kiepsko z wyborem. Wybierz sobie kogoś fajnego to najważniejsze !

Gość gość
a ile masz lat?

Gość pipaaaaaapa
prosze pomozcie...nikt nic nie podpowie??? ide pierwszy raz jutro rano... zapisalam sie na NFZ do kobiety... jestem osobą dorosłą ,nie mam z kim o tym porozmawiac... o co bee pytana,co mam mowic,jak wyglada badanie? czy ma byc nago?czy piersi mi tez zbada? czy bedzie wolala kasę za jakies badania ? cyz bedzie sama lekarka czy tez jakas pielegniarka? cyz jest tam jakis parawan???

Gość pppppppppppppipi
????????

Gość gość
Przydziesz, lekarz Cię zbada, wypyta o wszystko i tyle.

Gość gość
Dołączam się do pytania.

Gość pipaaaaaa
kurcze...ale jestescie flądry... ale co ,jak to szczegolow wyglada... dzien dobry,saidam przy biurku i co dalej??/ mam mowic ze mnie cos boli??/zapyta po co przyszlam??? co mi zbada? ??cos wlozy tam??? bedzie bolec??? nie chce zadnych tabletek antykoncepcyjnych (nie bralam nigdy)...chce tylko wiedziec czy wszystko mam na swoim miejscu....nie wiem czy jajniki sa ok...czy nie ma jakiejs infekcji... mam ją o to proisic , czy sama to zrobi??? jakis wymaz??? kiedy sa wyniki? co to jest cytologia??? zrobi mi to jak nie wspolzyję? czy dzien wizyt i gina to moze byc dowolny dzien cyklu...czy musi byc minimum tydzien o okresie??????????

Gość gość
Glupie prowo nastoletniego chlopca

Gość gość
Zadne prowo, dziewczyna sie po prostu denerwuje, nie rozumiem co was tak dziwi? Pyta sie jedynie jak wygląda wizyta...