Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój 2 miesieczny synek lubi oglądać tv wasze też

Polecane posty

Gość gość

ja mam włączony, on leży sobie w leżaczku i spogląda na tv wasze też?

Gość gość
prowokacja czy głupota matki?

Gość gość
przecież mu nie pozwalam tylko zauważyłam że sie interesuje

Gość gość
Zauważyłam że mój 2 miesięczny syn też się interesuje tv. Na pewno dlatego że cały czas coś się tam zmienia ..kolory, głosy itp. Ja mu nie pozwalam patrzeć w tv , na ogół odwracam go , zagaduję itp. Jeszcze ma czas na oglądanie telewizji.

Gość gość
Dziecku do 3 roku zycia nie powinno sie W OGÓLE włączac tv do oglądania!

Gość gość
a np baby tv? ponoc przystosowany dla dzieci od 3 miesiąca

Gość mmmmmmmmml
ja praktycznie nigdy nie mam nawet włączonego tv przy dziecku. nawet jeżeli nie patrzy to te wszystkie dźwięki gdzieś tam wlatują do głowy. Nadmiar bodźców nie jest wskazany dla takich maleństw.

Gość gość
moj tez bardzo lubial tv gdy byl taki malutki a szczegulnie reklamy teraz ma 5 lat i tv mogloby dla niego nie istniec :-)

Gość gość
Niemowle pod wpływem bodźców dźwiękowych i zmienności natężenia świtała ( migające obrazy) może dostać padaczki fotozależnej, wiec zastanówcie się czy z wami wszystko ok, jeżeli pozwalacie dziecku poniżej roku patrzeć w ekran.

Gość Led nie na niebiesko
glupota? prowokacja? co za kretyńskie pytania? mój też lubi jak mienią się kolory :) chetnie ogląda ramówkę TVN - zółty i niebieskie kulki, super :D oczywiście nie przez 10h na okrągło, ale w popatrzeniu nic złego. ja jestem dzieckiem które nałogowo oglądało godzinami TV, bajki i inne rzeczy, w niczym to nie zaszkodziło - wzrok mam dobry, wyobraźnie przestrzenną, pamięc i koordynację.

Gość gość
Moja też lubi sie patrzec ma 3,5msc. Jak nie chciała glowy odwracac w druga strone w 3 miesiącu to nauczyła sie telewizorem;) tzn brałam ja na rece i się kręciłam a ona podążała za tv wzrokiem, robiłam tak ze 2 minuty dziennie po 3 razy zwykle na tvn meteo (mapy mają wyrazne elementy) po kilku dniach sama krecila glową a juz mielismy isc na rechabilitacje! Także tv nam pomógł:) a teraz juz nie dajemy jej patrzec:)

Gość gość
Takie dziecko ledwo co widzi jeszcze wiec chyba autorko nie myslisz ze oglada z wielkim natchnieniem Twoje seriale???