Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna_na_zawsze

Pytanie do samotnych kobiet jakie wady wykluczają was z bycia w związku z

Polecane posty

Gość samotna_na_zawsze

facetem jak uważacie ?

Gość cdsc
jakie wady, jakie ty masz w ogóle myślenie mnie wyklucza z bycia w zwiazku logiczne myślenie, szacunek do samej siebie i niechęc do marnowania swojego czasu i życie z byle kim. kocham swoją niezależnosć i to,z e nie musze się podporządkowywac i zgadzać na zgniłe kompromisy, lubię robić to co lubię i co chcę, a nie to co muszę czy powinnam.

Gość samotna_na_zawsze
rozumiem, ja np. jestem niepełnosprawna chodzę o kulach i to mnie wyklucza żebym była z kimś w związku.

Gość gość
samotna co ty masz w głowie oprócz siana? nie ma związków zdrowych ludzi z kalekami???

Gość samotna bo los tak chciał
mnie wyklacza posiadanie trójki dzieci ale nie rozpaczam z tego powodu widocznie tak miało byc

Gość gość
Pytanie osoby o niskiej samoocenie. Nie ma czegoś takiego jak wada Dla jednych wady są zaletami, dla drugich zalety wadami. Każdy mógłby być z kimś dla kogo będzie ideałem a jedocześnie nikt z nas idealny nie jest. WADA-Pojęcie względne!

Gość samotna_na_zawsze
tak masz racje za inteligentna też nie jestem niestety więc dodatkowy minus wykluczający mnie :(

Gość cdsc
ale głupoty zauważ jakie pary chodzą po ulicach, a twoje kule to nic wielkiego. jak człowiek pokocha to to nie ma znaczenia przecież. zobacz ile ludzi już w związkach ma wypadki, zostają kalekami a mimo to nadal mają rodziny, związki. musisz zmienic myślenie, bo jakoś od pierwszego wpisu widać, ze masz problem z samooceną i sama siebie dobijasz,a powinnaś sama siebei wspierać, chodzić dumna, ze jesteś piękna kobietką, madrą, wrażliwą, godną miłosci wszystkiego co najlepsze. dlaczego sama siebie biczujesz, czy dostajesz nadmiar wsparcia z zewnątrz od obcych ludzi, aż aż tak nie ejst c***otrzebne

Gość samotna_na_zawsze
tak masz rację na ulicy widuję same pary gdzie ona jest kaleką, a on normalny powiedz mi gdzie tylko widzisz takich co ? chyba w ośrodkach dla upośledzonych.

Gość gość
A co Ci się stało, że używasz kul? Ja chodziłam o kulach prawie rok, a branie miałam jak zwykle. Zapraszano mnie na randki, chodziłam po dyskotekach i klubach, balowałam 5razy częściej i więcej niż teraz, gdy już nie mam problemów.

Gość cdsc
no jak twoja obserwacja świata polega tylko na dostrzeganiu modelki i modela to współczuję, widocznie życia w ogóle nie znasz i wolisz się użalac nad sobą powodzenia

Gość gość
A czy życie w samotności to jakiś grzech? Jakaś inność? Ja od prawie 9 lat z nikim się na poważnie nie związałam i nie zamierzam. Jest mi samej dobrze. Chadzam na randki kiedy mam ochotę, ale nie mam zamiaru nikomu się podporządkowywać. Autorko! Kule Cię nie wykluczają, absolutnie! Mało to się widzi niepełnosprawnych w związkach i z dziećmi? Zrozumcie w końcu, że na 100%-owej sprawności i atrakcyjności nie opierają się związki! Jednak nikt chyba by nie chciał zapłakanej dziewczyny, wiecznie naburmuszonej, obwiniającej wszystkich za swój los! Weź się trochę za siebie! Najpierw musisz pokochać siebie, żeby ktoś mógł pokochać Ciebie!

Gość gość
ofiara zawsze znajdzie swojego prześladowcę, także cierpliwości życzę powodzenia z takim myśleniem

Gość gość
Naikowcy przerobili już temat badając tysiące ludzi i wyszło czarno na białym ze to jak w życiu mamy zależy od naszego optymizmu życiowego! Postawa i uśmiech mają większy wpływ na nasze zycie niż jasnowidz który twierdzi że szczęście nas nie znajdzie. To szczęście kroczy obok nas a my się na nie zamykamy lub otwieramy. Łatwo powiedzieć wiem. Ale uśmiech, uśmiech i jeszcze raz uśmiech

Gość samotna_na_zawsze
nikt mnie nie pokocha i nie ma dla mnie nadzieji po co piszecie takie bzdury ?

Gość gość
hestem zbyt pewna siebie i zawsze cgce zeby było,po mojemu,

Gość gość
To wyjdź na ulicę i spróbuj się uśmiechać na przekór swojej głowie do wszystkich przystojniaków jakich miniesz. Rób tak od dziś i za jakiś czas wejdź tutaj i napisz co u Ciebie.

Gość samotna_na_zawsze
ja wychodze z mieszkanie jak muszę 4 piętro to dla mnie wyzwanie ciężkie do pokanania, bół i upokorzenia, żałosne spojrzenia sąsiadów i gadki "taka młoda i biedna" :(

Gość gość
Nadal nie wiadomo co Ci dolega. Wypadek, choroba czy co??

Gość samotna_na_zawsze
jestem chora :( nóżki mi sie plątają :(

Gość gość
to fakt niepelnosprwnym ludziom trudniej jest kogos znalezc,nie ma sie co oszukiwac.Ze zdrowym napewno trudno stworzyc zwiazek,nie piszcie ,ze jest inaczej.Zdrwowy zawsze wybierze zdrowego w pierwszej kolejnosci.Wiec masz do wyboru albo zdrowego albo kogos tez lekko niepelnosprawnego,moze tu poszukaj kogos.Przez internet,jakies strony,spotkania,na pewno cos jest.Ktos podobnie niepelnosprawny na pewno szuka kogos podobnego sobie,i tu masz szanse:)Ze zdrowymi na pewno tez,ale pewnie troche mniejsze,takze probuj i tu i tu,a moze kogos poznasz:)

Gość gość
Sąsiedzi po prostu współczują i tyle, to normalnie. Mi też wiele osób współczuło.

Gość samotna_na_zawsze
o jeny nie chce takiego jak ja niby jak to miałoby wyglądać, jakbyśmy wpadli z dzieciakiem to w ogole masakra kto by sie nim zajmował jakbym z niem miała zejsć z 4 piętra ? to niemożliwe. Nawet na sex sie z nikim nie umówie bo bedzie dziecko i tylko kłopot dla mnie ja nie wiem nie umiałabym sie nim zająć w ogóle nie poradziłabym sobie :(

Gość cdsc
wiesz co, problemem dla ciebie nie są kule tylko twój z******* kłótliwy, desperacki , okropny charakter nawet jakbyś była piss polonia to nikt by nie chciał byc z taką wredną , wiecznie skwaszona babą, która nie przyjmuje żadnych argumentów, bo jest najmądrzejsza na świecie

Gość gość
jestem zbyt pedantyczna, co może irytować lubie robić( w domu) wszystko po swojemu nie akceptuje swojego ciała, mam rozstępu prawie wszędzie, dla mnie to jest problem, a jak wiemy faceci nie lubia niepewnych siebie kobiet wiec jestem przegrana...:(

Gość gość
ja jestem sama bo mam okropnie zniszczone wlosy nosze sztuczne wloy z tego powodu faceci mnie nie chca- a przynajmniej tak sadze poza tym jestem zdrowa i nie doskwiera mi samotnosc

Gość gość
a skad jestes?ty dziewczyno z kulami

Gość samotna_na_zawsze
z małej wiochy w Pomorskim, chyba was p******* że bede sie uśmiechać idąc*****owłucząc kulasami już widze jak odrazu mam branie :(

Gość gość
Jale co się stało? Nadal nie odpisałaś. Albo to głupie prowo albo masz coś bardziej z głową niż z nogami. Jestem akurat drażliwa na ten temat, bo sama mam problemy z chodzeniem i wiem, że w moim przypadku lepiej już nie będzie, nigdy, ale sobie radzę.

Gość samotna_na_zawsze
nie chce o tym pisać, ale mam też drugi bardziej krępujący problem więc tym bardziej odpadam z tymi wadami jako kobieta.