Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy prostaki wychodza na ludzi

Polecane posty

Gość gość

Który facet prostak wyszedl na ludzi?Moj facet ciagle pierdzi i wtedy przy tym mowi..o taak, jak beka to chociaz powie przepraszam, a najbardziej mnie zazenowal ostatnio jak zwrocilam mu uwage ze po wysikaniu sie nie umyl rak,a on do mnie ze nie dawno myl ptaka wiec ma czystego wiec rece tez czyste. Do tego wszedzie i ciagle przeklina. Taki sie zrobil zenujacy szczegolnie odkad przestal palic, zapuscil brzuchol i zaczyna mnie obrzydzac i juz mnie nie podnieca. Ma 35 lat czy taki koles potrafi sie jeszcze zmienic?on kiedy mu zwracam uwage twierdzi ze sie czepiam i mi wszystko przeszkadza.

Gość gość
Taki typ nigdy się nie zmienia

Gość gość
"oo tak" mialo byc.

Prędzej z człowieka wyjdzie prostactwo niż prostak na człowieka . Niestety.

Gość gość
Jak dobrowolnie można z kimś takim przebywać, a co dopiero spotykać? Jesteś jakaś szpetna czy co, że na nikogo lepszego nie możesz sobie pozwolić?

Gość gość
Nie jestem szpetna,raczej przeciętnej urody, jesteśmy razem ponad 4 lata, od ponad roku tak sie zaczal zachowywać albo ja stalam sie bardziej wyczulona na to. Zawsze pierdzial ale nie celebrował tego aż tak,oczywiscie tylko przy mnie i bliższych znajomych. Poza tymi prostackimi chwytami jest czuly,kupuje mi czesto kwiaty bez okazji, przynosi śniadania do lozka, taki kurwa romantyczny prostak.

Gość gość
Kwiatki, heh, dobre sobie. Jak sobie wyobrażasz przyszłość, kiedy pojawia się dzieci to jaki im przykład da? Taki zachowanie to kompletny brak szacunku dla Ciebie, ale widocznie to lubisz, skoro w tym tkwisz.

Gość gość
Kwestia dziecka..ono juz jest.Chciane i planowane. Nie wiem czy bylam zaslepiona i dopiero przejrzalam na oczy od kiedy syn jest z nami i dlatego zaczelo mi to przeszkadzać bo nie chcialabym by wyrosl na buraka.

Gość gość
No to gratulacje. Będziesz matka kolejnego prostaciątka, brawo, widocznie na nic lepszego nie zasługujesz.