Gość gosc uu Napisano Styczeń 26, 2014 hej mam 18 lat iciezka sytuacje w domu nie wiem co robic ,, zastanawiam sie nad wyprowadzka,, moja radzina nie akceptuje mojego zwiazku z chlopakiem, a raczej narzeczonym, moj ojciec no jak to zgrabnie powiem przesadza z alkoholem i uwaza sie za nie wiadomo kogo . siedzi w domu i zajmuje sie tylko tym co na kolo domu itp a mama pracuje itp.i mam młodsza o 2 lata siostre ktora jest pyskata i czasem nawet ona mnie dobija dokuczaniem pyskowaniem itp mam dosyc awantur bluzgania wyzwisk i roznych innych tekstow, oni przejmuja sie mna wtedy gdy ja sama cos chcem zrobic itp nie pije nie pale ucze sie i czasem pomagam w domu a oni ciagle narzekaja a jak siedze przed lapem pisze dłuzszy czas to maja pretesje ale ja tez chcem odpoczac przeciez , mam dosyc szykanowania gnebienia i znecania sie psycicznie na demna , mam super chlopaka chce mi pomoc , jego rodzina tez jest fajna , no zostaje fakt ze sie ucze ale moge sie przeniesc i skonczyc gdzie indziej , no i mam dylemat poradzicie cos .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach