Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

npn

jak sie kochac gdy za sciana rodzice i jak podniecic faceta

Polecane posty

wiem,ze t pierwsze pytanie pojawialo sie wiele razy ale nam nic z tych odpowiedzi nie pomaga ...probowalismy na podlodze,na dywanie itd. ale nic :( dzisiaj ma do mnie przyjechac po tygodniu moj facet ktory wrocil z delegacji a ja chce mu sprawic niespodzianke i chce tez go zaskoczyc wiec chce go rozpalic do czerwonosci.zeby te noc zapamietal na dlugo :) dodam jeszcze ze on wyjezdza na delegacje za 2-3tygodnie wiec nie mamy zbytnio duzo czasu dla siebie i oboje mieszkamy z rodzicami :(

Gość gość
Niech twój facet wynajmie pokój w hotelu.

Gość gość
ktoś kto sprowadza kochanka pod dach swoich rodziców i jeszcze oczekuje akceptacji ....patologia

Gość ddddfde
wypieprzyłabym cię z domu k***wko jedna. musisz mieć zrytych rodziców że pozwalają na takie coś w sowim domu, ze córka z aścianą im się k***iła w ich włansym domu, a oni będą siedzieć i słucghać jeków i będa się źle czuli we własnym domu. normalnie młodzi już kompletnie potracili rozumy, co za k***iszcza ja piedole

Gość gość
w życiu jako matka nie zgodziłabym ise na tkai układ ,zeby córka sprowadzała jakiegoś faceta pod mój dach .

Gość gość
Nie przejmuj sie tymi komentarzami. Chetnie wynajme pokój z tym że jak chłopaka nie będzie to ja Cie będę pieprzył. Zainteresowana?

Gość npn in organge
chapam menelskie bagiety za sztangielkę z kminkiem :classic_cool:

Gość gość
ja bym sobie na 2 dni wypad zrobiła do hotelu, w spokoju można nacieszyć się sobą ;) się odezwali, bo Wasz ojciec czy matka nigdy u "teściów" nie byli na noc. a co kto wtedy robi to ich sprawa

chcialabym was poinformowac ze ja swojego faceta nie zdradzam. moze zle sfformuowalam pytanie. chodzi mi o to ze moj facet wraca dzis z delegacji i chce mu zrobic niespodzianke. i za 2-3tygodnie znowu jedzie w delegacje i tak w kolko. rozumiecie?! ja nie mam zadnego kochanka i nigdy nie zdradzilabym swojego faceta!! i nie jestem zadna dzi**a!

Gość gość
nie trzeba byc d***** zeby miec kochanka.

ja nie mam zadnego kochanka!! w mim zyciu jest tyko jeden facet i jestem z nim zareczona a nie dwoc. mam jednego faceta i jest mi z nim dobrze i dzisiaj wraca z delegacji!! czy ja pisze po rusku!

Gość gość
Autorko, ja mam ten sam problem, dokładnie ten sam :) jedna mała różnica, że mój facet to mój mąż heh ale mieszkamy z moimi rodzicami, i niestety musimy to robić tak, żeby nie było słychać :) obecnie jestem w ciąży, planujemy ślub(kościelny), więc nie możemy pozwolić sobie na hotel, bo to za drogo..ale jeszcze jak byliśmy narzeczeństwem (bo teraz mamy cywilny tylko) to wynajmowaliśmy np. jedną noc w apartamencie z dużą wanna i cieszyliśmy się sobą, seksiliśmy się jak głupki heh po czym relaksująca kąpiel i znowu seks, po wszystkim ja miałam obolałą c**kę, a on penisa, ale było cudownie ! :) polecam

Gość gość
ja prułem moją za ścianką działową z gipsu w blokach ,mieliśmy po 17 lat a obok jej rodzice ,nie raz tak było i to w ciągu dnia

Gość gość
Nie rozumiem tylko drugiego pytania, tzn jak podniecić faceta ? Ty nie wiesz jak podniecić swojego faceta ? To jest coś nie tak chyba..mój się obok mnie położy, zacznie mnie całować i już mu stoi :P

Gość gość
autorko , jakbyś była z Wawy to bym ci udostępnił swoje mieszkanko na kilka godzin - żebyś się wyszalała ze swoim facetem :) Oczywiście żadnej kasy za to nie chcę ! W ramach podziękowania wystarczy jak mi o b c i ą g n i e s z :)

Gość autorka pytania
dziekuje wam za wszystkie rady wczoraj dalam mojemu popalic... ;) znalazlam hotel w necie i wynalelam pokoj chociaz bylo ciezko ale sie udalo dziekujemy wam bylo bosko ;) ale jesli macie jakies porady to piszcie! prosze nie pisac ze ktos wynajmie mi pokoj jak mu sie odwdziecze innym sposobm czy cos takiego bo bede blokowac!!