Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podróżniczkaaaaaaaa

Gdzie sie wybrać na krótkie wakacje

Polecane posty

Gość podróżniczkaaaaaaaa

mam zamiar gdzies wyjechać w marcu, ale nie mogę się zdecydować. mam tylko kilka dni urlopu. wolałabym mieć dużo chodzenia i zwiedzania, płaszcenie tyłka na plazy odpada. mozecie polecić coś fajnego

to oczywiste, w najbliższą okolicę, żeby nie tracić 2 dni na podróż, skoro twój cały urlop to tylko kilka dni a że nie napisałaś, gdzie mieszkasz, to pytanie jest trochę bez sensu

Gość podróżniczkaaaaaaaa
mieszkam w polsce, a wyjechać chcę za granicę. niedawno wróciłam z miesięcznego pobytu w azji, a teraz będę miała mniej czasu na wypoczynek. w grę wchodzi europa, ale nie mogę sie zdecydować - południe francji, rzym, toskania, amsterdam, portugalia czy jeszcze coś innego

Gość podróżniczkaaaaaaaa
podróż jest esencją wszystkich wyjazdów

Gość podróżniczkaaaaaaaa
i nigdy nie ejst to czas stracony

Gość gość
do Zgierza

Gość gość
chyba bardziej chcesz się tutaj pochwalić niż dostać radę:p

Gość podróżniczkaaaaaaaa
tak, bardzo chcę sie pochwalić najbardziej na swiecie zalezy mi aby banda nieuków i nierobów z kafe, którzy mnei nie znają zazdrościli mi hahaha temat jest do ludzi, z którymi jeszcze tutaj można normalnie pogadać. poczekam sobie, być moze później wpadną i coś doradzą. poiz atym gdzieżbymn śmiała oczekiwac rad od patologii, która jedyne co robi do liczy kase o d 1 do 1

Gość gość
Taka oblatana podróżniczka a zadaje durne pytania na forum dla - jak sama określa - patologii?

Gość gość
a zabierzesz mnie ze sobą nigdzie nigdzie nie byłam a marzy mi się Egipt

Gość podróżniczkaaaaaa
tak, zadaje tu pytanie, a co nei wolno zazdrośniku zapewne nie mas zpojecia, ze jednak przychodza tu ludzie, z którymi da sie normlanie pogadać,a ;le co ty mozesz wiedzieć skoro potrafisz jedynie wchodzić na temat żeby komuś dokopać czy zrujnowac topik. rozumiem że to szczyt twoich możliwosci intelektulanych. jesli naprawde musisz wywalic swój dzisiejszy jad akurat na moim topiku, to prosz ebardzo, co jeszcze chcesz dodac. pisz ile chcesz, ale pozwól,ze bede ignorować twoje wpisy. pozdrawiam i czekam na normalnych ludzi do pogadania

Gość gość
a co oferujesz w zamian za zabranie do tego Egiptu ? nie mam na myśli oferty seksualnej oczywiście :D jeśli intelektualnie jesteś ponadprzeciętnie rozgarnięta to mogę rozważyć propozycję.

Gość spaślak_
wizzairem do gruzji można polecieć w dwie strony za mniej jak 500zł po górach sobie połazisz.

Gość podróżniczkaaaaaa
a egipt jest w europie hahah przeciez napisałam, ze chodzi o europę a ciebei ewka widze też ubodło, że ktoś podrózuje inaczej niż ty i wyścibia nos poza horyzony widoku z okna

Gość spaślak_
nie kazdy ma obowiazek czytac wszystkie posty i precyzjknie c***odawac miejsca bo ty gdzies tam sobei wpiszesz ze ma byc europa. to ty czegos potrzebujesz nie osoba od egpitu wiec to ty czytaj a nie wymagaj od innych albo precyzyjnie zakladaj temat.

Gość ssssssssssssssugu
Na pewno warto do Amsterdamu, krotka droga, a miasto naprawde czarujace, ja sie zakochalam. Chociaz Rzym tez warto zobaczyc, ale jakbym miala wybierac to jednak bardziej Toskania. Milych wakacji

Gość gość
Skalne miasteczko w czechach akurat na 3-4 dni do pochodzenia, przepiękne:)

Gość tylko z ojcem dziecka
o tak, tak faktycznie jest piękne, mój mąz mi się tak oświadczył

Gość gość
Budapeszt - robi wrażenie:classic_cool:🖐️