Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fufffa

jaki jest twoj typ faceta

Polecane posty

Gość fufffa
nie macie ? :P

Gość gość
mój? szczupły i musi mieć to coś

Gość fufffa
a lubicie jak facet zjada sterydy i ciagle tylko chodzi na silownie, a w glowie ma samochody ?

Gość byłam sb kokosanką
szczupły wysoki z brodą ;***

Gość fufffa
a nie wydaje Ci sie, że teraz wiekszość facetów ma schizy na punkcie takiech rzeczy? mało jest normalnych facetów skoncentrowanych na czymś więcej niż samochody, czy siłownia. sporo facetów którzy bawią sie w mięsnie i samochody zaniedbuje swoje partnerki i nie rozumiem dlaczego kobiety to akceptują.często słysze, ze zamiast odłozyc na slub, mieszkanie wolą kupić super auto.. takie dziecinne te chłopy..

Gość fufffa
mnie nie musisz współczuć, ja mam normalnego faceta, który nie zajmuje się bzdurami. ale często spotykamy takich facetów. a to współlokator, a to kolega z pracy, a to na kafe czytam, że facet kupil samochod podczas kiedy jego dziewczyna placila wszystkie rachunki i cala pensje wydawala. ostatnio znajoma mi opowiadała podobną historię. no coż, może się mylę i jednak nie jest tak źle z męzczyznami.

Gość Orion83e
E tam. Jeden z mistrzów Polski w kulturystyce jest dr biologii. Poczytaj sobie o Dolphie Lundgrenie - ile zna języków i stypendium w MIT