Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orion83e

Hashimoto

Polecane posty

Gość Orion83e

Jestem chłopem, ale za to wyjątkowym bo należę do 2% populacji która ma w/wym. chorobę której skutkiem jest niedoczynność tarczycy. Pytanie do pań - czy któraś ma na nią sposób poza selenem i euthyroxem?

Gość gość
Tak oczywiście nalezy stymulowac punkty energetyczne ASZI odpowiadajace za niedoczynnosc tarczycy

Gość gość
to jest jedna z mozliwosci dla czego mozesz miec hashimoto to stwierdziła lekarka ewa dąmbrowska

Gość gość
Przy diecie wszystkie choroby się cofają, pacjent nie potrzebuje leków, więc nie wydaje pieniędzy. Przed chwilą jakaś pani dziękowała mi, bo po diecie oszczędza czterysta złotych. Więc kto będzie tym zainteresowany, jeśli nie będzie potrzeby kupowania leków? Tu chodzi o biznes. Nie ma nigdzie reklamy pośćcie, natomiast są reklamy “jedźcie”.

Gość gość
co za stek bzdur... :/

Gość gość
a zeby załatac jelita wystarczy jeść kiszonki jest film z dziadkiem 91 lat weterena powstania warszawskiego i on jest 100 % a ja warzywa i owoce nasiona nie je chemii a z miesa to tylko sledzie

Gość gość
ja póki co nie mam innego sposobu, a nawet gorzej nieco bo koszmarne skoki wagi, ale ostatnio powolutku coraz lepiej, bo dieta przy hashimoto prowadzona jest u mnie pod okiem dobrego dietetyka ( Warszawa, u Pani Pietrych - http://slimcenter.pl ) u was też są takie wahania na wadze? czy tylko ja jestem takim ewenementem :(