Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlug publiczny patrzcie jak zapierdziela

Polecane posty

Gość fajny cameltoe
głosowaliście na PO :)

Gość gość
To przez rudzielca i jego niekompetentną bande idiotów. Jeśli w przyszłym roku Polacy znowu wybiorą platfusów to s*******am z tego kraju i nie wracam. :classic_cool:

Gość caruzo
najbliższe wybory wygra Bronek na druga kadencje i Tusk na trzecia do spóły z Millerem a licznik długu zacznie sie krecic 3 razy szybciej :D:D

Gość postępne polakko
oczywiscie,ze wygra PO , nie wierzę już w sprawiedliwość i uczciwe wybory :classic_cool: już od 2010 roku widzę co się święci, większość lekko rozsądnych ludzi, których znam i którzy popierali PO "byle nie Kaczy nski" to teraz s r a j ą żarem że TUSK zły :D a nektórzy nawet mówią "co za kretyni na niego głosowali " oczywiście nie pamietają na kogo dali glos pare lat wstecz :D ciekwe czy mozna by gdzies sprawdzic ile osob faktycznie chce na kogo glosowac, ale jesli PO wygra nad Pisem powiedzmy 4 % to oznacza,że nasze społeczeństwo jest jeszcze w miarę dobrze traktowane, a nie jak na Białorusi gdzie już jawnie im powiedzieli gdzie ich mają 101%

Gość gość
A wiecie ze za Pisu licznik z*********lał w odwrotnym kierunku? Ale krótko przez niemiecką telewizję

Gość gość
ja glosowalam na pis bo mi babka kazala ona cala rodzine terroryzuje wiec poszlismy wlasciwie to dla niej wiec nei mam sobie nic do zarzucenia

Gość gość
starsi ludzie są naprawdę mądrzejsi - są katolikami i śmiejecie się z moherów a jednak mamy dość silny kraj i Araby tu nieściągają tabunami zresztą myślę,że Polacy by ich wywalili jakby się tak panoszyli jak na zachodzie europy bo my możemy sie teraz smiac z zachodu i wyzwolonych ateistycznych francuzek i belgijek w burkach :D :D a to,że głosują na pis - bo widzą w Kaczyńskim autentycznego człowieka, a nie PRowy wytwór

Gość gość
ja terz na pis

Gość gość
Za PiSu była najlepsza koniunktura gospodarcza na świecie od kilkunastu lat. Pisiory zmarnowały ten okres nie przeprowadzając żadnej reformy obniżającej wydatki, a wręcz przeciwnie tylko rozdawali kiełbasę wyborczą. Platfusy chociaż starają się obniżać wydatki - obcięli przywileje emerytalne policjantom, wydłużyli wiek emerytalny, zlikwidowali przymus OFE. Za rolników i KRUS też się biorą

Gość gość
Dajmy szansę PISowi jeszcze raz, gorzej już i tak nie będzie , ale Jarosław to dobry człowiek, do tego bogaty, więc nie zależy mu na pieniadzach a na losach kraju z drugiej strony mógłby wywołać jakieś afery i inne kraje by napadły na Polske :( ale chyba jednak lepiej żeby Polska zginęła w takich romantyczno honorowych okoliczościach niż w uPOdleniu

Gość gość
Pis to faszyści.tylko Palikot może zmienić ten kraj

Gość gość
albo pis albo palikot. Jak bedzie pis to narodze dzieciorów i za kazdego dostane wikt i opierunek Jak bedzie palikot, otworze za darmo firme i za darmo ja przetestuje.

Gość gość
Jasrosław co by o nim nie powiedziec jest mega patriotą

Gość gość
Szkoda tylko, że jego patriotyzm ma się nijak do interesów Polski.

Gość gość
haha no tak;) Ma dziadek chęci ale rozdawac pieniążki na prawo i lewo to nie jest sposób.

Gość visionerke 100000
1. ogłosić upadłość Państwa Polskiego 2. Przeprowadzić reformy między innymi usunąć rząd 3. Stworzyć nowy rząd i nowy kraj :) Mógłby się nazywać Republika Europy Wschodniej (albo Centralnej)

Gość gość
dlaczego w kocu nie wyjdziemy na ulice?

Gość gość
dokładnie jarek mega patriota i ja tez głosowałam na pis i szkoda, że się nei powiodło bo na pewno było by lepiej. Przynajmniej nie lansował by tak swoich dzieciorów jak tusk...:) bede glosowała na pis i oby teraz wygrali. A palikot to cwel palił by marychę ale na pewno by Polsce pogrzebał jak nikt inny to typowy materialista i sie nawet z tym nie kryje, że ma gdzieś polaków.

Gość gość
ej a jak duzy musi byc ten dług zeby wolska upadla

Gość gość
w kocu na ulicę :P no tak zimno jest... a poważnie to - wyjście na ulicę skończyć by się mogło jak 11 listopada - czyli wystarczyłoby żeby przeciwinik podesłał wichrzycieli i oni prowokowaliby policję itp. oczywiście później byłoby że narodowi demonstranci to huligani i dzicz itp.

Gość gość
*w końcu ale ja myślę że tak się skończy jak w grecji zobaczycie