Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zakochana huer

Czy jeśli facet po pijaku napisze dziewczynie że jest cudowna to to coś znaczy

Polecane posty

Gość chyba zakochana huer

Parę miesięcy temu zaczął do mnie pisać pewien chłopak. Robił to coraz częściej, a jeśli nie odpisywalam, to wynajdowal coraz to nowe tematy bylebym tylko odpisała. Zaczelismy pisac prawie codziennir po pare godzin. Ok miesiec temu, kiedy się opil wypisywał w nocy, ze kocha moje włosy, "chciałby je czuć codziennie" (cokolwiek to znaczy 🖐️), ze jestrm cudowna, niesamowita, ubostwia mnie i takie tam. Kiedy napisałam, zeby pisał dalej to odpisał "nie chce więcej i tak juz powiedziałem za dużo". bawiło mnie to w sumie, bo mi się nie podobał, co więcej uważałam, ze jest brzydki i nie wyobrażałam sobie bycia razem ok 2 tygodni temu spotkalismy się zeby trochę popić, tzn to głównie ja piłam, on mnie pilnował i nie wiem co się stało, ale zaczęłam się do niego przytulać i co więcej pomyślałam wtedy, ze chyba coś do niego czuje . Nie wiem czy dolal mi jakiegoś eliksiru miłości czy co, ale od tego czasu cały czas o nim myślę, chciałabym przy nim być, spędzać z nim czas. Kiedy do mnie nie pisze popadam w paranoje. Na chwile obecna nie piszemy razem od trzech dni i dzisiaj się rozpłakałam, szczególnie, ze myślałam, ze spotkamy się w weekend. Sama już nie wiem.. Jak mam interpretować to co wtedy pisał? Czy zależało mu na mnie? Czy nadal zalezy? Czy ja sie zakochałam? D:

Gość przykro mi ale
To nic nie znaczy 🖐️

Gość katarzyna emeryt
Chce ****** i tyle.

Gość gość
Lecz się, on chce tylko wsadzić, a tu odrazu miłość.

Gość michałłłłł
To znaczy, że jak jest n******* to ma ochotę ci wsadzić. nic w tym złego. Ale też żaden powód do radości.

Gość gość
to zwykle oznacza, że zatruł się wódą

Gość gość
nie wie co robi

Gość gość
Leczcie się katole alkoholicy