Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On dalej kocha kocha byłą

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem 4 msc. Wiem że jego porządni związek rozwalił się przez jego matkę, ale widzę, że on dalej ją kocha. Ogląda jej zdjęcia, a mówi że pracuje na laptopie. Sprawdziłam jego telefon też są jej zdjęcia. Ciągle o niej myśli. Ostatnio przez sen powiedział jej imię. Nie wiem co mam robić. Strasznie go kocham. Nie lubi jak ja go dotykam chyba, że robię tak jak ona ( wtapiam ręce w jego gęste włosy). Co ja mam zrobić ?

Gość gość
Boli mnie tyo strasznie

Gość gość
Zapytaj go, chociaż pewnie zaprzeczy. Ja bym zerwała.

Gość gość
Ja mu powiedziałam, że wiem, że ją kocha dalej, ale nie odezwał się.

Gość postępne polakko
To niech wróci do byłej co za problem, a Ty się nie szanujesz pozwalając na takie traktowanie i bycie nagrodą pocieszenia

Gość gość
Nie mam siły tak żyć. Kocham go, ale nie spędzamy razem mało czasu, pracuje do 20 w tygodniu wraca, bierze prysznic, ,, pracuje "czyli ogląda jej zdjęcia i kładzie się spać. Sex-raz na dwa tygodnie chociaż znam jego możliwości. Mógłby kilka razy dziennie, a teraz. Ciągle chodzi przygnębiony.

Gość gość
Kocha, nie kocha tamtą, to jedno, ale mamisynkiem jest.

Gość gość
Umie postawic się matce. A ta była dziewczyna... Jego matka nie dawala normalnie jej żyć. Teraz wyjechała gdzieś do Angli. Nikt nie wie gdzie.

Gość gość
Takie dni jak dzisiaj np. gdzie powinniśmy mieć czas dla siebie wygląda tak : spal do 12, zjadł obiad, pojechał na siłownię, ,, pracował" i teraz tez ,, pracuje"

Gość gość
długo byli razem? odejdź od niego, jak możesz tak żyć??

Gość gość
3 lata. Oświadczał się jej dwa razy, miał być ślub.

Gość gość
Ile czasu minęło miedzy związkami z była i z Tobą?

Gość gość
Minęło pół roku. Mieszkam u niego. Jego matka uważa że jestem najlepszą kandydatką na jego żonę.

Gość gość
Znaczy. Rozstali się pół roku temu.

Gość gość
Wiem, że przegląda jej fb.

Gość gość
No to, to nie ma sensu. Porozmawiaj z nim. On jest pewnie z tobą dlatego że matka cie jego uwielbia ale tęsknota za tamtą jest jak widać..i wątpię żeby się to zmieniło..widać nie jesteś dla niego taka jaką on chce i kocha nadal tamtą. Daj sobie z nim spokój serio pisze . Wiem że kochasz i wgl ale on najwyraźniej cie nie kocha. Spróbuj odejść na jakiś czas żeby zatęsknił może wtedy się otrząsnie że to ciebie kocha i będzie próbował cie odzyskać..jeśli nie to najwyraźniej cie nie kocha poprostu i tyle

Gość michałłłłł
Jak co masz robić? Ubieraj się jak jego eks, przefarbuj włosy na taki sam kolor, zrób taką samą fryzurę i proś go by nazywał cię jej imieniem. No i dotykaj go tak samo. Najlepsza porada ze wszystkich!

Gość gość
Ja nigdy nie będę taka jak ona. Ona ma swój charakterek, nerwowa, charakterna, zawsze ma swoje zdanie, a ja jestem spokojna nie śmiała.

Gość gość
znaczy , że się masturbuje twoim ciałem chcesz być z nim jako gumowa lala do spuszczania, twoja sprawa

Gość gość
Jak masturbuje się moim ciałem ?

Gość gość
Nie niszcz sobie zycia i odejdz,bo to niema sensu....moze wtedy sie ocknie i zateskni...zycze powodzenia bo wiem jakie to trudne.

Gość gość
On się z bylą rozstał pół roku temu i bardzo ja kochał? A ty po pól rku juz z nim mieszkasz i sie dziwisz że on myśli o eks? On Cie bzykac chce codziennie a nie rodzinę załozyc z całym teg słowa znaczeniem!!!

Gość gość
Dzisiaj przez jego sen usłyszałam ,,Olenko kochanie" , a jego była na na imie Aleksandra.

Gość gość
to proste - jego matka nie widzi w tobie zagrożenia, rywalki, lubi cie za to,że nie odbierasz jej milosci synalka, jestes obiektem do zaspakajanie jego potrzeb seksualnych, prania mu, gotowania,a ona Matka jest do kochania, z tamtą którą kochał było gorzej bo był z nią związany emocjonalnie

Gość gość
Przepraszam za ta brutalna ale niestety prawdę. dziewczyno za wcześnie sie wprowadzilas d niego. Wszystko musi ochlonać.

Gość gość
Tylko, że sex jest raz na dwa tygodnie jak nie zadziej i jest nie obecny, do tego doszedł w ciągu naszego sypiania ze sobą z 4 razy.

Gość gość
jestes jak żywa lalka do zaspokajania jego potrzeb napewno cie nie kocha nawet pewnie nie zauważy jak znikniesz poprostu jesteś namiastką jego byłej i musi duzo jeszcze czasu upłynąć zanim on zaakceptuje obecna sytuacje on żyje z byłą jeszcze ma nadzieje że wróci i może tak być jak zerwie pępowinkę z matka

Gość gość
Odejdź.

Gość gość
Tylko my jesteśmy zupełnie inne.

Gość gość
Dwa tygodnie temu wydawało mi się, że widziałam ją u nas w mieście, ale chyba tylko wydawało. Może podobna do niej dziewczyna. Przeglądałam jego skrzynkę emeila i znalazłam meile do niej i od niej do niego. Wiem, że szuka jej. Ale ona jest tak zaszyta, że jej rodzice nawet nie wiedzą gdzie jest. I znalazłam meila od niej miesiąc po ich rozstaniu. Informowała go, że była z nim w 7 tyg ciąży, ale poroniła. A on jej napisał, że żałuje że stracili ich dziecko, bo to była by szansa dla nich.