Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy związek 17 latki i 24 latka ma szanse

Polecane posty

Gość gość

Co o tym sądzicie ?

Gość gość
Ma. O ile ona nie jest głupią siksą. :-o

Gość gość
dla mnie to troche pedofilią trąci... 24 letni facet z praktycznie jeszcze 17letnim dzieckiem... nie wiem kim jestes ale uciekaj dziewczyno.

Gość gość
Uciekaj. Ale od takich tępych "doradców" bredzących o pedofilii. :-o

Zdarzają sie takie związki, ale zazwyczaj owi "dojrzali" faceci, to mentalnie dzieci i szukaja kobiety na swoim poziomie.

Gość gość
Karalne jest obcowanie płciowe z osobą, która nie ukończyła 15 roku życia.

Gość gość
znam taki przykład z życia, on był jeszcze starszy a trwają już lata, to co piszecie to bzdura :o

Gość gość
Ja byłem z 15 latką mając 20 lat, ale się nie udało, długo to nie potrwało... była dla mnie jedyną, w dodatku moją pierwszą, i mimo różnicy wieku myślałem poważnie o związku z nią na długie lata, jednak ona się tylko chwilowo zauroczyła w starszym od siebie. Z perspektywy czasu wiem, że nawet gdyby ze mną nie zerwała, to bym z nią nie wytrzymał, bo różnica mentalna jednak zbyt duża, choć z początku myślałem inaczej... Co do Twojego związku, oczywiście ma szanse, w zależności jakimi ludźmi jesteście... na to wpływa wiele czynników i sam wiek nie przesądza wszystkiego. Musisz go lepiej poznać i sama się z czasem przekonasz, czy taki związek to jest to, czego chcesz, jednak przyszykuj się na to, że może okazać się, że jednak nie. 24 latek jest już na ukończeniu studiów, wyszalał się, albo nadal szaleje, zależy od osoby, na pewno cieszy go myśl mieć tak młodą kobietę, jednak on powinien w tym wieku myśleć już o pracy, mieszkaniu i rodzinie... Ty jeszcze masz kawałek życia przed sobą w postaci wyrwania się z domu, studiów i szeregu nowych doświadczeń, których możesz się pozbyć wiążąc się z nim. Jednak nie mówię, że nie warto, jeśli ta osoba jest tego warta... Do Ciebie należy wybór. Jednak on pewnie będzie oczekiwał od Ciebie, np. że z nim zamieszkasz, a Ty będziesz chciała zaznać studenckiego życia, chodzić na imprezy, koncerty, szaleć i bawić się (co de facto nie jest najwspanialszymi możliwymi doświadczeniami w życiu, wbrew utartym pozorom), wtedy może pojawić się w Waszym związku poważny problem. Weź to pod uwagę... Powodzenia ^^.

Gość Sylwunia888888
a ja mysle ze sie uda! Ja poznalam mojego chlopaka majac 16 lat, on mial wtedy 22 i do tej pory jestesmy razem, a to juz prawie 9 lat i jest cudnie tak jak bylo na poczatku ;) Takze z pewnoscia taki zwiazek ma wielkie szanse!!! :) pozdrawiam

Gość gość
jak ta 17 latka wie na co ma i nie bedzie grysc tylko obciagac to napewno ma szance pare lat przez tego 24 latka byc rznieta czasami nawet do rana