Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaciel

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie bo nie wiem co zrobić. Mój przyjaciel(Krzysiek) był z kuzynką(Anią) mojego szwagra, ale jakieś pół roku temu się rozstali i ona znalazła sobie innego z którym jest do dzisiaj. Krzysiek cały czas zabiegał w tym czasie o Annkę spotykali się codziennie ona mu mówiła że tenskni itp. ale cały czas jest z tamtym. Wczoraj była u mnie w domu impreza i siedziałam z Krzyśkiem gadaliśmy. Później przyszła Anka (nie mogła wcześniej bo była z chłopakiem) posiedziała chwilę i wyszła wkurzona bez słowa. I teraz mój problem ona jest wkurzona na mnie i na niego że gadaliśmy razem itp. Ja mam chłopaka i nie wiem zbytnio o co jej chodzi. Ale Krzysiek mi powiedział że ona jest wściekła na mnie i czy mogę z nią pogadać. Umówiłam się z nią na jutro i nie mam pojęcia co jej powiedzieć.

Gość gość
coz...sytuacja dla mnie co najmniej dziwna...miec tz FOCH-a tylko dlatego ze jest sie nie zdecydowanym...tesnic i byc z innym..wiesz co bym powiedzial...smiechem bym zabil(szamanch**wieco)

Gość gość
No dla mnie ta sytuacja jest też bardzo śmieszna i dla tego nie rozumiem tego. Tak on jest bardzo nie zdecydowana. Ale to jest mojego szwagra kuzynka i bywa na różnych imprezach u nich. A nie wiem co zrobić bo ona jest o mnie mega zazdrosna i powiedziała Krzyśkowi że jak do siebie wrócą to on nie może mieć ze mną żadnego kontaktu.

Gość gość
hmm taki trochę pies ogrodnika z niej

Gość gość
Ale jak ja mam sie zachować w takiej sytuacji mieszkamy daleko od siebie i żeby się spotkać muszę poświęcić cały dzień, żeby dojechać. A chcę, po mimo wszystko jakoś się z nią dogadać, z drugiej strony nie chcę zrywać kontaktu z Krzyśkiem. Chciałam się poradzić co mam zrobić?

Gość michałłłłł
Widzę, że lubisz się wpieprzać w nieswoje sprawy. jakaś niedopieszczona jesteś. Weźcie się wszyscy zacznijcie dymać i będzie dobrze.