Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1231992

nie wiem jak zaufać

Polecane posty

Gość gość1231992

Pokłóciłam się z chłopakiem i wczoraj wcale się nie odzywał, dzisiaj powiedział w złości ze napisał wczoraj do dziewczyny z która kiedyś(nie będąc z nią w żadnym związku) uprawiał seks kilka razy, napisał co u niej słychać, ze się rozstalismy (od razu po pół godzinie to zrobił) i ona odpisała czy chce się spotkać a on - no możemy, powiedział ze nie zdradził mnie i by mnie nie zdradził ale to ze napisał lo zle zrobił i jeszcze ze mogą, powiedział ze zrobił to bo był zły.. Ale jakoś przestałam mu ufac:-( jesteśmy razem 11miesięcy

Gość gość
zostaw faceta,kup sobie chomika i rozpocznij nowe zycie

Gość gość1231992
Wolę poważne rady, czy warto mu wierzyć?

Gość gość1231992
No nie zachował się,ale mówi ze przecież mnie nie zdradził i sam mi o tym powiedział nie ukrywał tego.. Ciężko mi zaufać , nie wiem jak to będzie..:-(

Gość michałłłłł
Twój facet to zwykły głupek. Nie wiem czy rozumiesz jak pogardliwe to określenie. Nie chodzi o to, że popełnił błąd. Chodzisz ze zwykłym głupkiem.

Gość gość1231992
Zle się z tym czuje :-( nie wiem jak mu mam zaufać, tak czasami kłamią,czasami nie,a jaką mam mieć pewność ze mnie nie zdradził? Albo nie spotka się?skóry się umówili:-/ mówi ze nie pójdzie na to spotkanie ale boje się ze drobną sprzeczka i pójdzie skoro po kłótni napisał i się umówił.. :-/