Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet bardzo porządny ale strasznie brzydki

Polecane posty

Gość gość

byłybyście z takim?

Gość gość
tylko z takim:) grunt zeby nie chadzal na panienki

Gość gahane
Piękno to kwestia gustu Dla jednego to dla innego inne piękne jest :) Gdyby z wyglądu mi się absolutnie nie podobał, nie kręcił mnie, nie pożądałabym go to niestety ale moja odpowiedź brzmi NIE Dla mnie liczy się i charakter i to coś ;) Nie piszę o wyglądzie supermodela! Musi mieć to coś co mną zakręci ;)

Gość gość
Moja babcia mówiła , ze jak facet ładniejszy od małpy to PRZYSTOJNY :D Moj tez nie był za piekny ale dobry z niego człowiek i ukochany mąż :)

Gość gość
Odpada z brzydalem nie będę

Gość gość
Gdybym sama była bardzo brzydka, to jak najbardziej. Ludzie powinni dobierać się również pod względem atrakcyjności, bo prędzej czy później pojawi się zazdrość tej brzydszej strony o tę atrakcyjniejszą. Szkoda tylko, że do takich jak ty to nie dociera i stratujecie do super lasek.

Gość gość
Pociąg seksualny jest bo jednak facet mimo brzydoty ma wszystko na swoim miejscu, ale jednak żaden z niego przystojniak

Gość gość
W życiu nigdy :D

Gość obsesjonistka masochistka91
skoro masz do niego pociąg to najważniejsze :) ja niestety mam pociąg tylko do bardzo przystojnych, mój pierwszy chłopak był 4/10 , kolejny 6/10 + inne atuty, mój ostatni był 9/10 albo 10/10 do tego inne atuty + wspanialy charakter... ale mnie rzucił 😭 niestety poprzeczka poszła w górę mój kolejny też musi być ładny :(

Gość gość
jeśli straciłabym dla niego głowę to pewnie :) mój też do modeli raczej nie należy ale nie zamienię go na żadnego innego wolę budować związku na czymś trwalszym niż sam wygląd. potem przychodzi choroba/wypadek/starość i nagle ludzie się sobie nie podobają

Gość gość
....