Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gruba19

Schudnąć 25 30kg w 3 miesiące

Polecane posty

Gość Gruba19

Hej mam 19 lat przy wzroście 165 cm ważę 80 kg.. Mam dość spory problem ponieważ muszę do 1 maja schudnąć 25-30 kg ponieważ z powodów prywatnych będę miała niemiłe konsekwencje. Czy komuś się to udało,czy jest to możliwe i jak to osiągnąć bardzo proszę pomóżcie mi zaczynam od jutra..

Gość gość
a co 1 maja przyjeżdża narzeczony z zagranicy?

Gość Gruba19
Prawie zgadłeś/aś w maju przyjeżdża mój przyjaciel na którym mi niesamowicie zależy a w wakacje ważyłam 55 kg..

Gość Gruba19
Nie chcę go zawieść tym bardziej,że sam jest założycielem dobrze prosperującej siłowni w Warszawie i wygląda dość "ciachowato".. ;C

Gość gość
boże jak ty 30 kg przytyłaś. Ja tak samo przy wzroście 160 waże 65 i chcę maks 10 do kwietnia lub do wakacji ale 30 to mało realne.

Gość Gruba19
Mam duże wahania wagi.. potrafie w ciągu miesiąca zarówno schudnąć jak i przytyć spokojnie 10 kg.Ale nie wiem czy dam radę chciałabym chociaż w te 3 miesiące te 25 kg.. tylko nie wiem jak to osiągnąć,jak się do tego zabrać.

Gość gość
kobieto 3 posiłki dziennie w odstępach co 3 lub 3,5 godziny. Tylko woda(żadnej kawy, herbaty, soków) tylko nabiał, chude mięso, na kolacje cos lekkiego: jogurt naturalny mały. Siłownia, bieganie, pływanie minimum 3 razy w tygodniu po 2 godziny. Ale zaczynasz od czegoś prostego dopiero później zaawansowane ćwiczenia bo inaczej nie schudniesz. wahania wagi to jedno ale przytyć 30 kg to nie mów mi, że tylko od wahań wagi

Gość gość
Skoro udało ci się przytyć 25 kg w kilka miesięcy, to w drugą stronę też da radę.:)

Gość Gruba19
Wahania wagi to jakieś 15 kg +ciąża i 10 kg w górę w 9 miesiącu ważyłam 84 teraz 80..

Gość gość
3 posiłki dziennie... lol co za porady.. jedyna skuteczna dieta to jedzenie ok. 15- 20 % ponizej zapotrzebowania, podzielone na 5-6 posiłkow, czyli ok. 1700 kcal , dla b grubych 2000-2200

Gość gość
to jest raczej nierealne, postaw sobie cel ale nie taki wysoki niech to będzie 15-20 kg jak schudniesz więcej to będzie super! jak chcesz zgubić te kilogramy szybko ale niezbyt zdrowo to polecam diete dukana i ćwiczenia na siłowni 4 razy w tygodniu

Gość gość
oczywiście ze maks 3 -4 posiłki dziennie ona chce schudnąć 20 kd do maja a nie 5. Sama z takiego rytmu korzystała i udało mi się schudnąć w 3 miesiące 15 kg. Ważne aby jadła dużo owoców, warzyw, chude mięso, nabiał. ćwiczenia 3-4 razy w tygodniu nie za bardzo intensywne.

Gość gość
im wiecej posiłkow tym b podkrecisz metabolizm idiotko

Gość gość
sama jesteś idiotka wredna szmato to niech ona żre 10 posiłków na dzień tym bardziej schudnie:) ja sama stosowałam 4 posiłki dziennie i schudłam i trzymam wagę to chyba wiem sama po sobie raszplo.