Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sama z problemem

Jestem w niechcianej ciazy i mysle o usunieciu

Polecane posty

Go艣膰 sama z problemem

czuje sie taka zagubiona i nieszczesliwa ale wiem ze innego wyjscia nie mam. Chlopak wyjechal za granice. Przed wyjazdem rozstalismy sie wiec i tak nic by z tego nie bylo. A teraz dowiedzialam sie o ciazy. Nie mam nikogo. Mieszkam w mieszkaniu z 4 osobami jeszcze ucze sie jeszcze i czasem dorabiam w weekendy. Na miesiac mam jakies 700-800zl z czego 400 place za pokoj. Nie mam szans na utrzymanie dziecka bo jak i gdzie? Myslalam zeby je oddac ale komu? Nawet nie wiem jak sie za to zabrac

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Zastan贸w si臋 najpierw czy wybaczysz sobie je艣li je usuniesz-to wa偶ne A jak juz sobie na to pytanie odpowiesz to pomy艣limy co dalej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sama z problemem
wyd艂ubie sobie tego s********a ma艂ego nawet widelcem 馃槧

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sama z problemem
mysle ze wybacze bo co innego moglabym zrobic? Nie jestem katoliczka ani zagorzala przeciwniczka aborcji. Tylko ze to takie niesprawidliwe. Nie dosc ze mam klopoty finansowe, ze zdrowiem to jeszcze teraz kolejny problem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 micha艂艂艂艂艂
Macierzy艅stwo to wspania艂y dar. Powij te dzieci膮tko, szcz臋艣ciem ono twoim b臋dzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sama z problemem
ale w szczesciu z nim nie zamieszkam i szczesciem go nie nakarmie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 micha艂艂艂艂艂
Masz problem. To prawda. Mo偶e powinna艣 odezwa膰 si臋 do tatusia?. Doradz臋 ci star膮 india艅sk膮 m膮dro艣ci膮 : "to jest tw贸j i tylko tw贸j problem".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 micha艂艂艂艂艂
I nie chodzi o to, 偶e mam gdzie艣 tw贸j problem (chocia偶 mimo wrodzonemu altruizmowi i empatii, troch臋 mam to gdzie艣), ale to sprawa osobista. Nikt ci nie doradzi, 偶eby艣 urodzi艂a, wychowywa艂a czy odda艂a, czy co innego zrobi艂a, bo to twoje 偶ycie. Ty b臋dziesz chowa膰 jak urodzisz, albo ty si臋 zmierzysz z tym, 偶e wybra艂a膮 inne rozwi膮zanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 micha艂艂艂艂艂
jestem do艣wiadczonym k*****arzem z tombakowym sygnetem :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jest ewidentne ze nie masz ani warunk贸w, ani ch臋ci na to dziecko, wiec nie rozumiem, co cie powstrzymuje. Usu艅, skoro jest typ najlepsza decyzja dla ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sama z problemem
wiem, ze to moj problem i to mnie wlasnie boli ze nawet nie mam komu sie wygadac. Nie mam przyjaciol zadnych bo jestem w miescie i na studiach dopiero od pazdziernika i z nikim nawet na tyle sie nie zaprzyjaznilam. Chcialam sie tylko wyzalic bo kiedys tu pisalam ale temat byl inny. Nie wiem w sumie na co liczylam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 micha艂艂艂艂艂
wszystko si臋 zgadza, pr贸cz sygnetu! To k***a ma膰 szczere z艂oto! Zak艂adam jedynie jak na wioche jad臋. Wkr臋cam laskom, 偶e jestem z Warszawy i solarium chc臋 u nich otworzy膰. Oczywi艣cie pracownic fajnych szukam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziecko 偶yje i nic tego nie zmieni ! pozornie to mo偶e byc najlepsza rzecz jaka Ci臋 w 偶yciu spotka艂a... i ma ojca walcz!!! b臋dzie ok !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sama z problemem
bez takich tesktow ze najlepsze co mnie spotkalo, ma ojca i mam walczyc. To mnie tylko dobija. Jak mam walczyc i jak znalezc ojca. Na detektywa mnie nie stac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli zostawisz dziecko w szpitalu tam podpisze 偶e zrzekasz si臋 do niego praw trafi do "rodziny zastepczej" uwierz 偶e niemowlaki na adopcj臋 w takirj sytuacji czekaj膮 g贸ra 2 miesi膮ce i maj膮 now膮 rodzin臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ok! a rodzina ktos bliski kto艣 kto pomo偶e ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sama z problemem
a co jak nikt nie adoptuje dziecka? W rodzinie mialam taka sytuacje, ze ciotka z wujkiem starali sie o adopcje malutkiego dziecka. Trwalo to 2 lata. Pod koniec byli juz tak zrezygnowani ze chcieli odpuscic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co studiujesz ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skoro byli艣cie w zwi膮zku to macie jaki艣 wsp贸lnych znajomych kto艣 wie gdzie on jest itp. Chyba 偶e s/k/u/r/w/il/as si臋 z jakim艣 go艣ciem kt贸rego nie znasz to masz problem d/z/iw/k/o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣艂i zrzekniesz si臋 od razu praw dziecko b臋dzie 艂atwe do adopcji. Lepiej urodzi膰 i odda膰 ni偶 zabi膰. Nawet gdyby艣 mia艂a nie mie膰 wyrzut贸w sumienia, tob臋dziesz mie膰 krew na rekach. Sa tez Okna 偶ycia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sama z problemem
nie mam rodziny. Mam jedynie mlodsza siostre ktora wychowuje siostra mamy a i tak ledwo wiaza koniec z koncem. U tej ciotki na pewno bym nie mogla zamieszkac. Nie mam rodzicow bo ojciec nie zyje a matka poszla sobie w swiat jak mialam 14 lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to tylko oznacza 偶e par do adopcji jest chetnych wiele a dzieci brak ! dlatego taka surowa selekcja !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale doczekali si臋 adopcji ... lepiej 偶eby poczekalo 2 lata niz 偶eby艣 je zabi艂a . Daj mu szans臋 偶y膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ten by艂y jaki艣 porz膮dny chociaz by艂? mo偶e on poczuje odpowiedzialno艣c za dziecko i je we藕mie od ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
masz jaki艣 telefon?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sama z problemem
owszem mamy wspolnych znajomych bo bylismy razem 14 miesiecy ale jak dzwonilam do jego kolegi to powiedzial ze nic nie wie. Jego brat dal mi jego adres mailowy, napisalam ale odpowiedzi nie dostalam. Wiem, ze wyjechal do Norwegii ale nawet jego brat nie wie gdzie jest dokladnie i wiem ze nie klamie. To dosc skomplikowane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sama z problemem
byl porzadny jak mi sie wydawalo ale na koniec okazalo sie co innego. Miedzy innymi dlatego nasz zwiazek sie rozpadl. Oklamal mnie i nie tylko mnie. Pytasz czy mam ja telefon czy mam do niego numer? Bo ja telefon posiadam ale numeru aktualnego do niego nie mam. Dzwonilam na polski numer ale poczta sie caly czas wlacza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jest pomoc socjalna ubiegaj膮 si臋 o ni膮 ludzi kt贸rzy kombinuj膮 dlaczego nie mieli by pom贸c tobie ?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
aborcja to ucieczka przed problemem, musisz by膰 silna,nie karz dziecka za swoje b艂臋dy, nie zabijaj...och艂o艅 i daj sobie czas. Je艣li nie mo偶esz wychowa膰 dziecka to oddaj je do adopcji- mo偶e kto艣 czeka w艂a艣nie na nie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
je艣li podasz telefon do siebie mo偶e kto艣 b臋dzie m贸g艂 c***om贸c ... nic nie ryzykujesz

Udost臋pnij ten post