Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uraz

Polecane posty

Gość gość

kiedys bylam odurzona i nie chcialam seksu z eks i mowilam mu o tym, moiwlam nie przestan zaczekaj prosze musze isc, zaczekaj, placzliwym tonem a on powtarzal tylko na okraglo jendo slowo: relaks, ze mam sie zrelaksowac, nie wierzylam ze to zrobi, ale zrobil...czy mial prawo, czy wiedzial ze ja nie chce?

Gość gość
Oczywiście, ze nie, to g*****

Gość gość
chodzi o to, ze ja go na przyklad nie bilam, nie kopalam, nie drapalam...

Gość gość
Wystarczy, ze powiedziałas nie. Nie oznacza brak zgody. Jeśli musisz bic i gryźć to jest przemoc. A na przyszłość wiecej asertywności, nie ' muszę isc', tylko NIE, a jeśli się do ciebie zbliży to zglosisz sprawę na policje.

Gość gość
A jeśli bylas pod wpływem (alkoholu, narkotyków) to nie bylas w stanie udzielić q pełni świadomej zgody, wiec tym bardziej jest to g****.

Gość michałłłłłłł
Nie to w zasadzie każda mówi. Już nie przesadzajcie. Było nie ćpać z eks.

Niestety ale padłaś ofiarą całkiem jawnej przemocy seksualnej, jeśli nie interesuje Cię wyciąganie konsekwencji prawnych przy braku dowodów, pozostaje mieć więcej rozsądku w imprezowaniu w przyszłości.

Gość gość
michałłłłłłł to smutne musisz mieć doświadczenia, skoro wg Ciebie w zasadzie każda dziewczyna mówi "nie" gdy ma dojść do seksu. A co do autorki; jak już powyżej pisali, chłopak popełnił zwykły g**** a gdybyś nie była odurzona, różnica byłaby taka, że doszłoby do rękoczynów, tak czy inaczej nie chciałaś tego i on o tym wiedział, więc wziął Cię przemocą