Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niepokojacy bol w klatce piersiowej

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 5m-cu ciazy I od kilku godz dokucza mi bol w gornej czesci klatki piersiowej :( Boje sie strasznie,ze to moze byc cos powaznego,ale tez nie chce odrazu leciec z tym do szpitala w razie jak sie okarze ze to byle blachostka :( Ma ktos jakiekolwiek pojecie co to moze byc? :(

Gość gość
Dodam,ze mam 21lat wiec raczej zawal wykluczam :o Ale martwie sie innymi chorobami zatorami itd Bol jest ostry I pojawia sie jak skurcz co kilka-kilkanascie minut.Trudno mi nawet powiedziec czym jest powodowany,bo jak oddycham to nie boli przychodzi nagle jakby ktos mi igle wbijal :( Mam tez lekka zgage, ale taki ostry bol chyba nie ma nic z tym wspolnego. Jest ktos kto wie cos na ten temat? Lub mial podobne bole?

Gość gość
Ja mam całkiem podobne tylko że ja nie jestem w ciąży. I u mnie to nerwica.. Czy denerwujesz się dos często? Jakiś stres ostatnio lub wydarzenie ? Mi to wygląda na nerwice a zgaga raczej nie ma z tym nic wspólnego bo zgaga jest normalną rzeczą u kobiety w ciąży :) spróbuj pić melise herbatkę powinno pomoc jeśli to od nerwów by było

Gość gość
No tak tez podejrzewalam...Tzn na nerwice chorowalam na dlugo przed ciaza jeszcze od kad jestem w ciazy to o dziwo mi nie dokucza.Niczym sie dzis nie denerowalam dlatego zastanawiam sie skad taki ostry bol :( Co prawda spedzilam dzien leniwie, jakoze jest niedziela i spedzilam kilka godz przed tv moze od siedzenia w jednej pozycji? Na jednym boku..Sama nie wiem ;/

Gość gość
A no widzisz:) moim zdaniem to napewno przez nerwice mimo iż się jakoś dziś nie denerwowałas czy coś ale podświadomość jednak robi swoje i też sam fakt że jesteś w ciąży bo w ciąży układ hormonalny szaleje układ nerwowy też więc ktoś skłonny do nerwicy może takie objawy odczuwać:)..a wcześniejszą nerwice wyleczyłas całkowicie? Nie miałaś do tej pory żadnych objawów jej? Leczyłas się lekami? Wiesz spróbuj z ta melisa bo jeśli to nerwica to nie ma co się nakręcać na inne choroby bo tylko się pogorszy.. :)

Gość gość
Polozylam sie spac i rano czulam jeszcze maly ucisk,ale juz raczej przeszlo :) Z nerwicy nigdy nie wyleczylam sie na 100%.Nie wiem czy jest to wogole mozliwe.Ja bralam na poczatku leki musze przyznac,ze bardzo mi pomogly,ale tez schudlam ok.10kg chodzilam jak zombie i ogolnie wszystko bylo mi obojetne, wiec jak czulam,ze psychicznie czuje sie lepiej to je odstawilam.Wraz z problemami nerwica wrocila..Takze osobiscie uwazam,ze z tego nie da sie wyleczyc a jedynie uspic leki i depresje.Dodam,ze kiedy chorowalam,bylam sama jak palec z daleka od rodziny nie mialam faceta.Od roku jestem z obecnym narzeczonym i musze przyznac,ze jest o wiele lepiej.Jeszcze do tego doszla ciaza czas kiedy odzywiam sie zdrowo to tez pomaga :) Duze zmiany w zyciu , na lepsze oczywiscie , i bliskosc drugiej os , poczucie bezpieczenstwa to jest to czego najbardziej nam potrzeba przy nerwicy.