Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piosenka My Słowianie barachło wszechczasów

Polecane posty

Gość gość

pod względem formy jak i treści

Gość gość
hahah dobre :D ale trafne...barachlo :) taa wg mnie rowniez ta piosenka nie ma zadnych walorow ani artystycznych ani innych, dziwi mnie jedynie,ze ludzie to tak lubia, pewnie ze wzgledu na wyuzdane panienki i dziwna wokalistke ale czego dziwic po ludziach, dla ktorych autorytetem jest Kuba Wojewodzki tvn i glosuja na PO ...w ogole co to ma ze slowianami wspolnego okropnee ...Juz milion razy lkepsze jest Mazowsze w odswiezonej wersji Goorala

Gość gość
zgadzam się z tym w 100%

Gość sie zapytuje
pewnie że barachło, że popularnosc dzięki cyckom w teledysku, że ten cały Donatan to nieźle zarabia na wciskanie małolatom tego psełdosłowiańskiego s**tu... ale skoro ludziom się podoba (a podoba się naprawdę) to co możemy zrobić? Ścierpieć i odczekać jeszcze troszkę, w końcu pojawi się nowe barachło i o tamtym ludziska zapomną :)

Gość gość
tez sie zgadzam, jak to sie moze komus podobac? to juz bardziej lubie te wszystkie Pectusy, Lemony, Rafala Brzozowskiego i Eweline Lisowska, przynajmniej maja jakies melodyjne te piosneki, wpadaja w ucho

Gość gość
Kupa Wojewódzka ostro lansowała to barachło w TVN, więc mozna przypuszczać że to też dziecko jakiegoś UBeka albo prl-owskiego prokuratora (jak w przypadku Kupy ;) )

Gość liza nie zabezpieczona hasłem
Zauważcie ze od dluzszego czasu nie bylo polskiej dobrej piosenki. A my słowianie to podtekst erotyczny. Nuda i syf. Ostatnio dobra jaka slyszalam to give on a reason pink z kims tam. Monster Eminem i Rihanna tez nie zla a polskie to syf i tandeta.

Gość gość
bardzo fajna nutka :)

Gość wiginające się Polki słowianki
w prośbie o d*****nie , a nie o pracę albo stanowisko

Gość gość
praca stanowisko buahahahaaaa kariera zawodowa kapitalistyczne brednie niewolnictwo ! pustaki ! a nie kariera czy stanowisko :D

Gość gość
R****** ma dobre piosenki? Donatan to dno, ale ona to mu powinna stopy lizać.

Gość gość
Kiedyś leciało w radiu 9283636 razy dziennie i można było się porzygać, na facebooku każdy wstawiał na tablicę :o mnie się to w ogóle nigdy nie podobało, na szczęście minął już szał na to i można trochę odsapnąć...

Gość gość
Ta piosenka jest tak straszna, nie mam pojęcia jak mogła zrobić taką 'karierę' :/ Tekst jest jak dla mnie uwłaczający kobietom... :/

Gość gość
to już Koko euro spoko było lepsze ;)