Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja tak

Czy wyszłybyście za mąż Z ROZSĄDKU

Polecane posty

Gość bo ja tak

czyli dla kasy krótko mówiąc ja bym wyszła - oczywiście gdyby nadarzyła się taka okazja (ale bez jakichś anomalii typu facet lat 80) . PRZERAŻA mnie przyszłość jak patrzę na to co się dzieje. Na emeryture to pewnie nawet nie mam co liczyć Boję się że strace pracę choćby jutro i wyląduję w domu dla bezdomnych zostanę bez niczego masakra :O

Gość gość
moja koleżanka wyszła za mąż z rozsądku. Po 3 latach małżeństwa zaczęła go zdradzać, bo mąż jej nie pociąga.

Gość gość
Lap co sie da takie czasy, we dwoje razniej.

Gość gość
ja poczekam do 29 roku życia, wtedy wyjde za pierwszego lepszego, zeby moc urodzic dziecko albo dwójke chociaz prawda miec dzieci z kims beznadziejnych to co to za radosc :( a potem jak dzieci beda miec z 15-20 lat to sie rozwiode

Gość gość
Jane. Przeciez nie bede sypiam z facetem za darmo......bo mi bedzie bajery sadzil o jakiejs milosci. Facet bez kasy nie jest wart nic! To juz nawet prostytutki sa madrzejsza od wiekszosci bab. A facet zeni sie dla sexu a nie z milosci, ale musi cos nagadac takiej naiwnej, zeby mu doopy dawala, bo taniej niz na dzifki chodzic. Darmo umarlo!

Gość gość
Gdybym zdychala z glodu,to tak,ale psychicznie bym tego nie dzwigala.Dlugo by to pewnie nie potrwalo,bo dla mnie to by byla niewola.Po drugie,jak isc do lozka z kims,kto fizycznie nie pociaga?W jazdym razie ja nie potrafie.Jesli bym miala gdzie spac,prace za chocby tysiac zl,to w ogole bym nie brala takiej ewentualnosc***od uwage.A malzenstwo z rozsadku,by podwyzszyc status majatkowy,zyskac jakis prestiz..Za jaka cene?Moge takim kobietom tylko wspolczuc takiej wegetacji.

Gość gość
ja tez jestem z rozsadku. mam corke z poprzedniego zwiazku. mam faceta. jestesmy razem ok 3 lat. jestesm z nim bo nie ukrywam latwiej jest zyc we 2 niz samej z dzieckiem. jesli nic sie nie zmieni jak corka bedzie starsza rozejde sie.

Gość gość
czestym motyw filmów i powiesci jest taki ze mloda kobieta ma wybór- mlody piekny student, artysta literat naukowiec lub bogaty stary dziad -no moze nie zawsze stary ale np ona 20 lat a on 40 -i zwykle wybiera zamoznego faceta choc kocha innego

Gość gość
Ktos tam jest w bledzie. Zona daje za calą wyplate a d***** za 200zl:-)

Gość gość
To sobie porachuj....chociaz by 200 x20razy....I co? Zrzedla mina? Do tego na codzien musi znosic takiego knura! Znalezli sie miliarderzy.....hahahaha

Gość gość
o Boże co ja czytam :o....

Gość Martulkaa
Małżeństwo z rozsądku? błagam was kobiety ! :o minie 5-10 czy 15 lat wy stracicie urodę, mężczyzna będzie miał dość takiej nieczułej zimnej suki która tylko z niego kase doi i zostawi was bez niczego. A wy nic nie umiejące tępe dzidy bez doświadczenia w pracy nie poradzicie sobie. W dodatku w związku bez miłości, szacunku, wspierania co jak wam się coś stanie w trakcie tago małżeństwa, zachorujecie, będziecie mieć wypadek, to kto się wami zaopiekuje, da dobre słowo? Jak małżeństwo to tylko z miłości! Też czasem się zastanawiałam, czy być z obecnym facetem (który kocha mnie na zabój) czy poszukać jakiegoś prawnika/lekarza. Ale zawsze wychodziłam z założenia ze nikt nigdy nie będzie mnie tak kochał jak obecny facet choć nie ma majątków. Nikt się mną tak nie zaopiekuje, nie zatroszczy, nie będzie tak oddany :)

Gość gość
Tepe dzidy:-)

Gość gość
Najlepjej by bylo z milosci I dla kasy :)