Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Otóż ostatnią @dostałam z 4 na 5 styczeń cykle mam w wahaniach 25-26 dniowe Owu najprawdopodobniej 16 stycznia Test z wczoraj negatywny

Gość gość
czy mogę być już spokojna że nie jestem w ciąży czy nie za szybko zrobiłam test

miesiączkę miałaś z 4 na 5 stycznia ..lecz pytanie kiedy doszło do stosunku ? (penetracji) najlepiej zrobic test ciążowy po 14 dniu stosunku ,jest wtedy najbardziej wiarygodny badz w dniu spodziewanej miesiączki

Gość gość
sex był na 3 dni przed owu

Gość gość
przepraszam na 2 dni wieczorem

Gość gość
dziś było by 14 dni od sexu ale owu miałam najprawdopodobniej 16 stycznia wiec od owu dziś mija 12 dni Wczoraj 11 dni od owu test był negatywny

przepraszam za takie pytanie .. ale czy stosunek był z zabezpieczeniem czy bez ? ponieważ trudno tu odpisać skoro nie ma najważniejszego czyli czy mężczyzna spuścił się w ciebie ? nie jesteśmy w 100% stwierdzić kiedy mamy owulację może ona być dzień wcześniej bądz dzień po wyznaczonej dacie..ruletka

Gość gość
oczywiście doszło do pełnego stosunku bez zabezpieczenia z końcem we mnie dlatego się martwie

Gość gość
mirella jak myślisz czy jeśli zrobie terst rano jutro to da miarodajny wynik ?

jest jeszcze takie coś jak badanie z krwi (beta hCG) wykrywa bardzo wczesną ciążę ... lecz wydaje mi sie ze możesz być spokojna .. nie jesteś w ciąży skoro po 12 dniach od owulacji badz 14 dni od stosunku wynik jest negatywny ... powtórz test jutro .. ale napewno jest ok ..

Gość gość
barrrdzo ci dziękuje za pomoc i sredecznie pozdrawiam :-)

Gość gość 06 autorka
ja może liczyć nie umiem, ale od 16-go to minęło do dziś minęło 11dni, ale mniejsza o to. jeśli chodzi o domowe testy, to najlepiej robić je rano (z pierwszego moczu), gdyż wówczas mocz jest najmniej rozcieńczony, czyli jest największe stężenie hcg w ciągu dnia. najlepiej wykonywać je w dniu spodziewanej miesiączki lub nawet 2-3 dni po tym terminie, jeżeli miesiączka się nie pojawia. nie należy sugerować się tym, że piszą że można już przed @, wiarygodny wynik jest tak jak napisałam w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość gość
ja może liczyć nie umiem, ale od 16-go to minęło do dziś minęło 11dni, ale mniejsza o to. jeśli chodzi o domowe testy, to najlepiej robić je rano (z pierwszego moczu), gdyż wówczas mocz jest najmniej rozcieńczony, czyli jest największe stężenie hcg w ciągu dnia. najlepiej wykonywać je w dniu spodziewanej miesiączki lub nawet 2-3 dni po tym terminie, jeżeli miesiączka się nie pojawia. nie należy sugerować się tym, że piszą że można już przed @, wiarygodny wynik jest tak jak napisałam w dniu spodziewanej miesiączki.