Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzesaca sie z zimna788

CO MYSLICIE O ZACHOWANIU MOJEGO MEZA

Polecane posty

Jeszcze jakies 2 miesiace temu kochalismy sie ok 2x na tydzien, od pewnego czasu maz nie chce sie ze mna kochac a jak juz to musze go namawiac :O Jesli juz dojdzie do stosunku to nie moze dojsc... czasem udaje, ze doszedl a ja wiem , ze nie w koncu jestesmy razem juz pare dlugich lat i znam go. Widze , ze cos ewidentnie jest nie tak. Maz zachowuje sie normalnie tylko w lozku zrobi sie dziwny. Od razu uprzedze podejrzenia , ze pewnie mnie zdradza :) ja wiem na 100 procent , ze tam nie jest. Boje sie, ze maz moze byc na cos chory :( wyczytalam w necie , ze moze chodzic o jakas chorobe serca ktora objawia sie naglym spadkiem libido. Cholera martwie sie jak nie wiem .

Gość gość
a ile maz ma lat? moze to byc kryzys wieku sredniego gdzie czasami wystepuje nawet krotko po 30

maz ma 37 lat

a czym sie jeszcze taki kryzys objawia?

czemu moj temat sie nie wyswietla?

Gość gość
CO wy macie z tymi zdradami .Jak facet ma problemy z zdrowiem to odrazu ze zdradza. Wielu facetów ma problemy z życiem seksualnym . .

Gość gość
najzwyczajniej może się znudził i potrzeba wtłoczyć trochę pikanterii, seksi ciuszki itd

nie wiem czy ma problemy ze zdrowiem bo za nic nie chce isc do lekarza... ale podejrzeewam, ze tak bo teraz jak dochodzi to inaczej nie jeszcze niedawno :O tak... slabiej

jak dbasz tak masz, maz ma stresujaca prace choc teraz jest ok i nawet kasy przynosi duzo wiecej niz kiedys. Wszystko w naszym zyciu jest super oprocz lozka i to od niedawnego czasu. Nie wiem co robic :( Co myslec o tym wszytskim. Boje sie o meza. Maz jeszcze na dodatek duzo pali - ok paczke dziennie.

ze sie znudzi... pewnie tez , bo ja jestem mega znudzona i NIEZADOWOLONA z takiego obrotu spraw o czym czesto mezowi mowie ale on nie chce na ten temat rozmawiac :(

Gość gość
moj kiedys bral leki na serce, ktore obnizaja libido porozmawiaj z nim, moze jest na cos chory, albo sie stresuje praca powodow moze byc wiele

27.01.14 , o Jezu , nawet mnie nie strasz o tym sercu :(

on nic nie chce mowic. Ostatnio przetrzasnelam mu komorke i tez nic nie znalazlam , a poza tym maz nie zabiera ze soba komorki tylko jak przychodzi z pracy to zostawia ja w kuchni na mezlach a gdyby mial cos na sumieniu to by ja zawsze przy sobie mial.

moze juz mu sie nie podobam?

Gość gość
moga to byc problem z prostatą - to jest bardzo czeste w dzisiejszych czasach do tego stres, fajki, wiek prawie 40 tka facet nie chce o tym gadac- bo faceci tak maja a juz sie przyznac ze cos nie jest ok z ich przyrodzeiem to juz w ogole zacznij go obserwowac czy nie korzytsa z toalety zbyt czesto

To,że zostawia komórkę na wierzc****eszcze o niczym nie świadczy bo może mieć drugą.Zauważyłaś jeszcze inne jakieś niepokojące zmiany dotyczące jego zdrowia?

Gość gość
tzn nie odrazu rak prostaty ale wlasnie jakies problemy z prostata, problem z oddawaniem moczu, bol, nawet stosunek moze mu sprawiac bol i moze miec problemy z wytryskiem lekarz urolog koniecznie i zaznaczam nie strasze zadnym nowotworem

Gość gość
no bisa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj ze taki facet moze ciebie potem latwo zostawic jak inna tez to bedzie robiuc tutaj sa takie przyklady 👄 www.youtube.com/watch?v=D4wB8NNwA-c

Gość gość
Ja też sobie nie dałam powiedzieć, że mnie zdradza to było takie surrealistyczne i przecież niemożliwe, niby gdzie, kiedy? hahaha. Wszystko brałam pod uwagę co do jego niechęci do mnie, a jednak zdradzał. Masakra nie wierzyłam, nie mogłam dojść do siebie! Jednak lepiej sprawdź to.

Gość gość
tez stawiam na prostate bo autorka napisala ze jak juz dojdzie do zblizenia to chlop nie dochodzi wiec jak nic prostatta...niestety a unika zblizen bo wie ze nie domaga i nie dochodzi

Gość gość
dokladnie trudno byloby facetowi miec kochanke .. ktorej nie moze zaspokoic snujecie domysly co do zdrady a mnie sie wydaje ze problem jest prozaiczny, medyczny - facetowi ledwo staje a jesli juz to rzadko no i nie ma wytrysku.. wiec kochanka nawet jak bybyla to by go pusila w kanal

Gość gość
Moj mąż tez na problemy ze zdrowiem (tez ma ok 40 l) . Do lekarza nie chce iść "bo nie ". Efekt taki ze kupiłam sobie wibrator i sama sie zaspokajam.

mysle, ze to nie jest prostata , maz oprocz tego ze nie dochodzi ( tzn zdarza mu sie nie dochodzic) nie ma objawow- nie chodzi czesto do kibelka na siku. Moze mnie rzeczywiscie zdradza, sama nie wiem, dzis prowadze sledztwo ;)

moze chodzic tez o to , ze mamy cieniutkie sciany a w pokoju obok spia tescie ;) a nasz materac i lozko zaczely strasznie zgrzytac jesli tylko sie poruszymy :( Serio pisze! Maz mowi, ze go to rozprasza i wstyd mu pzredc rodzicam.

Gość gość
stare konie a mieszkaja z rodzicami wstyd!!!!!!!!

Gość gość
autorko, jak sprawy z mężem? bo mam podobny problem.