Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent na urodziny mamy i babci

Polecane posty

Gość gość

Doradźcie coś, w piątek moja mama ma urodziny, chciałabym coś jej kupić drobnego zarazem od nas (ode mnie i męża) jak i od wnuczki :) czy może coś od wnuczki osobno? Córka ma 15 miesięcy dodam

Gość gość
Córka niech przyniesie babci jakiś miniaturowy bukiecik kwiatków (pewnie coś w kwiaciarni będą mieli) a od was to co uważasz. Moja mama lubi praktyczne prezenty i ostatnio kupiliśmy jej duży garnek z Ikea i bardzo się cieszyła i używa go kilka razy w tygodniu a nawet jeszcze sama sobie potem dokupiła mniejszy do kompletu. No ale niektóre mamy wolą jakieś kosmetyki itp. albo szale, ponczo (ale to już droższe jest). Może nową portmonetkę.

Gość gość
A po co od wnuczki osobno? Dziwne to! Jesteście rodziną to jeden prezent. Jeśli chcesz to możesz dać jej zdj małej w ładnej ramce, a jak będzie starsza to będzie sama coś robiła, jakieś rysunki czy coś. Głupota kupować od dziecka osobny prezent. Możesz jej kupić kwiatka żeby dała i tyle.

Gość gość
jesli twoja mama jest taka ze cieszy sie z drobiazgow i kocha wnuczke (wiem ze np moja tesciowa taki prezent uznala by za smiec zas moja matka taki prezent ma na scianie;)) to mozesz kupic farby plakatowe, znalezn kartke z bloku technicznego i zrobic odciski raczek wnuczki i dac oprawione w ramke. u mnie przeszlo bo moja matka ma wielki problem by przyjac nawet czekolade a co dopiero cos innego. wiec wszytko tez zalezy od gustu i przekonan;)