Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

druga kreska bardzo blada

Polecane posty

Gość gość

Hej!Muszę się kogoś poradzić bo nie wiem co już myśleć...otóż 22.12 miałam normalmalny okres (8dni i 9-ąty plamienie). Kochałam się z mężem z zabezpieczeniem ale niestety zawiodło bo gumka pękła. Po iluś dniach pobolewało mnie podbrzusze jak na okres praktycznie do następnej miesiączki. Okres przyszedł 2 dni wcześniej. Pierwszy dzien miałam plamienia,kolejny normalne-intensywne krwawienie do południa następnego dnia a juz popoludniu az do rana kolejnego dnia nie bylo nawet kropli krwi i dopiero rano znow ze mnie cos polecialo i tak przez nastepne dni a ostatnie chyba dwa dni byly plamienia lekkie.Okres trwal jakies 6-7dni.Pod koniec tych plamien zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywny. Ale po okresie brzuch bolal mnie jak na okres i nie dawalo mi to spokoju wiec w 9 dc powtorzylam test i druga kreska wyszla bardzo,bardzo jasna.W niedz powtorzylam test ale inny i raczej wyszedl negatywny(czułość 25mlU/ml). Dzis zrobilam jeszcze jeden test o czulosci 10mlU/ml i druga kreska wyszła znów bardzo bardzo blada, widoczna w świetle. Nie wiem co o tym myslec. ..Na bete narazie nie moge isc bo mam chore dziecko w domu a maz od rana do wieczora w pracy jest.Z gory dziekuje wszystkim za pomoc.

Czekaj, powróże Ci z fusów i się dowiesz. Ludzie, ile wy macie lat? Nikt Ci tu nie powie, czy jesteś czy nie. Jak chcesz się dowiedzieć to poczekaj troche, test na początku ciąży nie zawsze jest w stanie ją "przechwycić".

Gość gość
Najlepiej byłoby pójść do lekarza mam znajomą która przez pierwsze 3 m-ce ciąży miała normalnie okres

Gość gość
wiem ze nikt nie jest lekarzem i mi nie powie czy jestem czy nie ale moze ktos mial podobne doswiadczenie