Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje najwieksze marzenie grac w meksykanskich telenowelach

Polecane posty

Gość gość

to jest moje marzenie :( ucze sie sama hiszpanskiego, telenowele ogladam od 15 lat i obejrzalam ich ze 30 albo wiecej, uwielbiam je...gdybym zagrala pierwszoplanowa role w telci telenoweli to bym umarla szczesliwa

Gość gość
mialo byc - w telenoweli televisy

Gość ohhhhhh
A ile masz lat? Może wyjedz do Meksyku i idź na jakiś casting? Oczywiście musisz jakoś wyglądać.

Gość gość
a później odjeżdżam na jego koniu :-O

Gość gość
23lata,koncze studia, nie jestem za piekna i nie mam talentu aktorskiego, w meksyku jest podobno niebezpiecznie, ale czuje,ze musze sprobowac :) telenowele to moja pasja

Gość gość
Będę trzymać za ciebie kciuki. ;-) może zacznij chodzić na siłownie?

Gość gość
A oglądałaś telenowele na Zone Romantica? Bo ja bardzo lubiłam na nie patrzeć.

Gość gość
Z tymże ja wolę telenowele wenezuelskie niż meksykańskie, ale te drugie też mi sie podobają.

Gość gość
pamietam,ze na zone romantica lecialy odcinki strasznie pomieszane i jakos nie podobalo mi sie to, ale kojarze jedna telenowele,ze byly kumpele i tanczyly w klubie i wybuchl pozar, albo byla malolatka,ktora chciala zobaczyc jak to jest z facetem,on ja wykorzystal,ona plakala i postanowila zostac zakonnica :D dzieki za trzymanie kciukow :) a silownia to po to,zebym byla silna jak tam pojade zeby mnie nikt nie napadl? :P

Gość gość
a wenezuelskich nie kojarze ogolnie, ale widzialam kilka argentynskich, kolumbijskich i brazylisjkich, brazyllijskie w ogole mi sie nie podobaly np dance dance dance albo barwy grzechu

Gość gość
podoba mi sie tez religijnosc w telenowelach oraz to,ze ida z duchem czasu np w amor bravio camila nie zgrywa cnotki i szybko sie przespala z ukochanym

Gość gość
Ta telenowela w której wybuchł pożar to "Tak jak w kinie". Ten film jest jednym z moich ulubionych.

Gość gość
masz swietna pamiec :) tak to bylo wlasnie to,mialy fajne ciuszki a moja uluboona to chyba nawet nie wiem ale przyjaciolki i rywalki, sciezki milosci, kiedy sie zakocham,ale tez komediowe jak osaczona , zbuntowani, zbuntowany aniol