Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaAgata

becikowe 2014

Polecane posty

Gość mamaAgata

Czesc , dziewczyny . dzis chcialam zlozyc wniosek o becikowe . powiedzcie mi co trzeba ze sobą wziąc? :) pozdrawiam

Gość gość
zadzwon najlepij do ops to c***owiedzą najlepiej

Gość gość
Nie pytaj na forum o takie rzeczy,,poszukaj oficjalnych informacji w internecie(aktualnych) albo zadzwoń gdzie trzeba i si,ę dowiedz

Gość gość
Zależy czy pracujesz, czy jesteś zarejestrowana w urzędzie pracy, czy masz działalność i wiele innych. Zapytaj w mopsie.

Gość gość
My też będziemy za tydzień składać, ale z tego co mąż się dowiadywał to cała masa rzeczy jest do dostarczenia :o jakiś obłęd

Gość gość
dzięki za odp :)

Gość gość
znalazłam kartkę co mąż notował jak był się dowiadywać, ale tak namazał że nie wszystko pewnie dobrze odczytam :D mniej więcej coś takiego: - 2 dowody osobiste (matka i ojciec) - odpis aktu urodzenia dziecka - zaświadczenie od lekarza o prowadzeniu ciąży - zaświadczenie z US - zaświadczenie z ZUS (składki zdrowotne) - jakiś załącznik nr 7 - zaświadczenie o zatrudnieniu - świadectwo pracy, pit 11 - numer konta bankowego - upoważnienie (mąż pójdzie sam i muszę go upoważnić w moimi imieniu) nie pytajcie co i jak, bo nie wiem, męża w tej chwili nie ma więc się nie dowiem :D

Gość gość
o kurde to sie pozmienialo na gorzej ja w 2011 r. - dowod osobisty, akt urodzenia dziecka, pesel dziecka no i na miejscu wniosek wypelnialam - no i nr konta podac trzeba no i czekac ja ok 3 tygodnie a teraz... zaswiadczenie od lekarza? z miejsca pracy? z urzedu skarbowego ? kurde tyle dokumentow co do umowy kredytiwej hehehe

Gość gość
witam przyszłym tygodniu mam zamiar starać się o becikowe Moja sytuacja jest taka , że mieszkam z ojcem dziecka bez małżeństwa on zarabia na rękę tylko 1200 zł. W tamtym roku dorabiał na czarno a w tym roku dopiero dostał umowę o pracę. Ja mam się starać o becikowe jako samotna matka czy jak ?

Gość gość
zaswiadczenie o zatrudnieni udo becikowego ? peirwsze słyszę,zaświadczenie z US też pierwsze słyszę chodzi o becikowe a nie rodzinne !