Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przebranie dla 3 latka szukam inspiracji

Polecane posty

Gość gość

kupujecie gotowce czy sami coś kombinujecie?

Gość gość
Sami kombinujemy, chłopiec czy dziewczynka? W jakim wieku, czym się interesuje?

Gość gość
chłopiec ponad 3 latka.. myślałam o jakimś zwierzątku może..

Gość gość
kupowałał spidermana tylko i kapelusz od stroju kowbojskiego ,ale robiłam sama i mam w domu dla młodszego syna strójn np aniołka czy kowboja ,punk do tego mam dokupioną perukę ale syn wolał pomalowane swoje włosy ,zorro .

Gość gość
Zwierzątka to stosunkowo trudno zrobić. Najłatwiej to właśnie kowboj, czarodziej, sindbad, indianin, pirat, elf, starożytny grek, wiking (choć tu trzeba pokombinować z hełmem z rogami), luke skywalker, diabełek, aniołek. Kostium zwierzaka to jednak dużo łatwiej kupić, chyba że masz zdolności do szycia.

Gość gość
Jak zwierzak to kota łatwo zrobić- do dziewczęcej opaski doczepiasz trójkąty- masz uszy. Wąsy rysujesz kredką do malowania buzi ewentualnie kredką do oczu. Dziecko ubierasz na czarno. ogon ze sznurka lub zszytego materiału wypełnionego wata i gotowe

Gość gość
dzięki za tego kota :) własnie nie chciałabym tak poprostu coś kupić - a kota można jak najbardziej :) ogon z męskiej skarpetki wypchanej watą - uszy tak jak napisałaś

Gość gość
Polecam się na przyszłość ;)

Gość erfeferf
Przekonałam się że kupowanie gotowców w lumpeksach opłaca się bardziej niż kombinowanie samodzielne: efekt lepszy, mniej wydane, dziecko bardziej przekonane do przebrania.

Gość fwefwe
Moja córka, 4-letnia, była dotąd, od najwcześniejszych strojów zaczynając: - myszką - uszy i ogon z supermarketowych strojów, za parę złotych i dobrane kolorem rajstopy i bluzka, - kotem - j.w., - czarownicą - bluzka kobieca, falbaniasta jako sukienka i kapelusz czarownicy z lumpeksu, - elfem - skrzydła, różdżka i wianek z wyprzedaży w wypożyczalni strojów, do tego girlandy kwiatów od kogoś i kwiecista sukienka, - królewną - suknia z lumpeksu, chyba nieużywana, co wnioskuję po jej stanie po zabawie w wykonaniu córki i korona z supermarketu.

Gość gość
w najnowszym wydaniu dziecka były fajne pomysły na zrobienie stroju dla dziecka -fajne i tanie był dinozaur ,slimak i kilka innych naprawdę fajnych

ja kupiłam gotowca pszczoły za 35zł, nowy, dokupię tylko rajstopki czarno żółte, kupiłam także dużego słonecznika, w komplecie są skrzydełka sukienka czółki i długie rękawiczki, córka ma 4lata

ja kupiłam gotowca pszczoły za 35zł, nowy, dokupię tylko rajstopki czarno żółte, kupiłam także dużego słonecznika, w komplecie są skrzydełka sukienka czółki i długie rękawiczki, córka ma 4lata