Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daaaaaaaaaaa

powiedzcie czy to mozliwe ze widac przegladane strony

Polecane posty

Gość daaaaaaaaaaa

Wiec tak czy jest mozliwoscia ze wchodzilam na cos na koputerze, a w historii przegladania na telefonie te strony sa widoczne?

Gość gość
chyba nie, przeciez komputer a telefon to dwie rozne rzeczy wiec jakim cudem by mialo byc widoczne?

Gość daaaaaaaaaaa
No wlasnie nie wiem dlaczego wyswietlilo mi sie to w telefonie. Dodam jeszcze,ze tylko jeden dzien jest wyswietlony . A moze jesli ktos ze mna polaczy sie przez WIFI to jego strony sa wyswietlane? Zdziwilam sie, bo pare stron wyswietlilo sie z ktorymi nie mialam nic wspolnego.

Gość gość
Mi tez wydaje się, że chyba nie.

Gość gość
faktycznie bardzo dziwne...

Gość daaaaaaaaaaa
Tylko jesli wchodzilam na komputerze to tez sa widoczne tak? Dziwi mnie, ze historia z komputera jest tylko z jedengo dnia, i chyba z 10 stron na ktore w ogole nie wchodzilam...

Gość gość
może to strony na ktore wchodził sąsiad, ktory ma to samo wifi? nie mam pojęcia, aż strach. Trzeba naprawde uważać teraz co sie robi w necie

Gość daaaaaaaaaaa
Aha, no i internet w telefonie łapie ze swojego modemu domowego. Raczej nikt w domu nie ma dostepu do mojego telefonu wiec niemozliwe jest tez to aby ktos inny korzystal z interetu w moim telefonie.

Gość gość
synchromizacja danych

Gość daaaaaaaaaaa
No wlasnie. Nawet w telefonie nie ma prywatnosci... tylko czy moglby byc sasiad skoro ciagne internet ze swojego modemu ktory mam w domu? Czy moglo byc tak, ze on sie polaczyl do mnie i dlatego zaistniala taka sytuacja?

Gość gość
Kurcze no dziwne

Gość gość
Kurcze no dziwne

Gość gość
jezeli masz telefon z przegladarka chrome i na komputerze tez masz chrome to jak najbardziej mozliwe. synchronizacja danych sie klania

Gość daaaaaaaaaaa
No tak tu i tu mam Chrome.

Gość gość
hej tez mialam taka sytuacje o tyle ze jakies strony erotyczne i o malo co z mezem sie nie poklocilam ze wchodzi na takie strony. a okazalo sie ze mialam ustawione polaczenie tzn telefon z komputerem i to na co wchodzil na moim komputerze moj brat wyskoczylo w telefonie tak ze jak najbardziej moglo byc widoczne musialas moze nawet niechcacy cos ustawic i juz

Gość gość
do kolezanki wyzej :D Facet ktory wchodzi na p****le juz dokladnie zadba o skasowanie historii hehe